Matematik bu þekilde Sn. Chevron,
Þirkete ortaklýk oranýnýn artacaðý doðru, ama geçmiþe dönük grafik de zaten o oranýn artacaðý düþünülerek çiziliyor.
Temettü hissesi varsa elimde, temettü öncesi sat - sonrasý al yapmaya çalýþýyorum.
O zaman da ortaklýk oraným artýyor...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün belki tasarruf etmek ýçýn bazý seylerdwn ödün veriyoruz ama ben 1780 tl emekli maaþý almak istemiyorum
vesbe-eregl-býoen-kmpur-mýatk
Temettü ve büyüme odaklý yatýrýmcýlar olarak son 4 yýlda o kadar olumsuzluklar yaþadýkki gemimiz su aldý ama batmadik çok þükür
3 sene ayný þirkete yatýrým yapanlarýn temettü gelirinden stopaj alýnmasa olay çok farklý yerlere gider
Kurumlar Vergisi oraný %20-25
Gelir Vergisi oraný %40'a kadar yükseliyor
Devletin; Kurumlar Vergisini , Gelir Vergisine göre düþük tutmasýnýn nedeni ; þirketlerin kar payý daðýtmayýp , yaratýlmýþ olan kaynaðý tekrar yatýrýma yönlerdirmesini saðlamak v
dolayýsýyla istihdamý teþvik içindir.
Daðýtmak mý istiyorsun , %10-15 temettü vergisini (KV ile GV farký) vereceksin diyor.
Temettü vergisinin mantýðý bu.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türk Lirasý, geliþmekte olan ülke para birimleri arasýnda 2022 yýlýnýn ilk 3 ayýnda en fazla deðer kaybeden 2. para birimi oldu.
1- Rus Rublesi (-27.85)
2- Türk Lirasý (-10.15)
3- Arjantin Pesosu (-6.52)
Yer Ýmleri