Þimdi dikkatimi çekti sanayi hisseleri 2008 2015 arasý vasat performans göstermiþ.Sizin yönteme bakarsak galibin kaðýtlarý bile bazen çok iyiymiþ gibi gözükebilir di mi
Tamam kýzmayýn caným abartmayýn konularý.Ne halin varsa gör falan biraz kaba kaçmadý mý.Net ortamý burasý konularý tartýþýyoruz bilgi paylaþýyoruz.Ben kendi düþüncemi hala haklý görüyorum ,siz de kendinizinkini, okuyanlar da kendileri karar verir artýk ne diyeyim. Kasmayýn kendinizi rahat olun borsa falan yalan iþler önemli olan sýhhatli mutlu olmak))))))Ýyi geceler,saygýlar
Evet grafikleri buldum arkadaþlar.Petkim ocak 2000 2.08 den nisan 2014 1.48 e gitmiþ))))))) ereðli mart 2000 de 0.19 dan temmuz 2013 1.38 olmuþ,tüpraþ mayýs 2000 2.65 den þubat 2014 de 33.10 olmuþ.Bu getiriler borsa için çok deðil.Nerdeyse emlakta o kadar arttý.Yalnýz dikkatimi çeken son 3 4 yýlda hepsi bir ralli yapmýþ.Kimi 2013 de kimi 2014 de kimi 2015 de baþlamýþ ralliye ,son 3 4 yýllýk getiriler çok iyi.14 15 yýlda yapmadýðý ataðý son 3 yýlda yapmýþ çoðu.Bu da benim tezimi destekliyor, olay dönemsel, öyle hep kar getirmiþ uçmuþ kaçmýþ bu hisseler olayý deðil.Petkimde 14 yýl bekleyen 2000 2014 arasý zarar bile etmiþ.Saygýlar.
Sn hakem parayi faizi atip gelen faiz kadar ana para ekleyip hangi hisseleri aliyorsunuz. Bu parayi faize koyup faiz geliri ile hisse alma olayiniz uygun maliyetlenme acisindan mantikli duruyor. 200k parasi olan 5 yilda portfoyunu yapmis olur gibi. Sanayi degil hangi hisseler daha uygun uzun vadeli alim icin sizce.
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 2 hisse alýyorum zaten forumlarýnda yazýlarým hep vardýr.Güneþ sigorta ve iþyat.
Isyat saðlam kaðýtda, þimdi zamanlarý deðil genelde eylül gibi daha fazla almak lazým.Güneþ 12 yýl önce de bugünkü fiyattaydý akýl mantýk erer mi yani bu olaya))))))
Yer Ýmleri