Ýyi Bayramlar...
Ýyi Bayramlar...
Çok fazla komplo olacak ama bence Pentagon, Centcom'u tehdit ediyor. Tabii Biden faktörü de var. Centcom'un arkasinda Biden var.Sýzan ABD gizli belgelerine göre Ukrayna istihbaratý,Suriye'de YPG'yi aracýlýðýyla Rus askerlerine gizli saldýrý planlarý geliþtirdi.YPG, karþýlýðýnda askeri eðitim ve hava savunma sistemi tedarik edecekti. Gizli belgeye göre Türkiye'nin bu plandan haberi vardý
-Washington Post
Israil'deki karisikliklar. Israil'in Suriye'deki Sii militanlari vurmasi. Iran-Suudi barýþý ve burada Çin'in arabuluculugu, baska hadiseler de var. Bunlar Centcom onay vermeden olmaz.
Þayet Suriye'deki Rus üslerine bir saldiri olursa, Ruslar direk bir Centcom hedefini vurabilirler.
Bu durum 3.dunya savaþi baþladi olarak yorumlanir.
Ben bu durumda desteklerden mal alirim. Tabii yine haberleri takip ederek. Dikkatli dikkatli. Sinameki sinameki.
Burada Türkiye ve Rusya arasini bozmaya dönük bir hedef de var. Bir tasla enaz 3 kuþ.
Ýsaallah bizim istihbarat bunu haber aldiginda Ruslarla paylasmistir.
Problemleri,
onlarý üretenlerle çözemezsiniz...
Önce onlardan kurtulun!
Albert EÝNSTEÝN
Ramazan Bayramýnýz ve Cumanýz Mubarek Olsun.
Aha.....TRT World çalýþaný Tallha Abdulrazaq'dan, Kemal Kýlýçdaroðlu'nun "Alevi" videosuna yönelik skandal sözler:
"Sultan Selim'in hatýrasý mezhebinizi iktidardan uzak tutsun. Daha çok aðlayýn, alýntýlarýmdaki Kemalist pislikler!"
Çifte kavrulmuþ, üstü kaymaklý, kaymaðýn üstü þerbetli PSYOP...
Bu haberler artarsa secimi Kilicdaroglu kazanacak demektir.
Erken secim olacagindan, secimi kazanan aslinda kaybedendir.
Bu kisinin derhal tutuklanmasi lazim.
CHP Grup Baþkanvekili Özgür Özel:
"Ýktidara geldiðimizde AB'nin talebi doðrultusunda Terörle Mücadele Yasasý'ný deðiþtireceðiz."
Alla Allah...Bu adam neler söylemiþ.Ahmet Davutoðlu:
Ben çok korktum, ne zaman biliyor musunuz?
Depremin üçüncü günü Adýyaman'a gittim. Tek bir asker yoktu o sokaklarda.
Orada organize bir grup gitse bir Alevi veya bir Kürt köyünde bir katliam yapmaya kalksa önünü durduramazsýnýz.
Evet ekonomide yanlýþ yapýldý ama yine de Recep Tayyip Erdoðan diyor musunuz?Artunç Kocabalkan.
Çok sevdiðim caným ciðerim biri var.Hayatta canýmý malýmý bir saniye düþünmeden teslim ederim kendisine.Hem namazýnda niyazýnda hem raký masasýnda dostum.Pek çok konuda ayný fikirdeyiz.Ekonomide nas yanlýþý dahil iktidarý eleþtiriyor ama bu iktidardan daha iyisi de gelmez diyor.
Evet. %11
Hayir. %59
Nasdan dönerse evet. %4
Dönse de hayir. %26
Yer Ýmleri