Ha ha ha....Erkan Baþ:
Muharrem Ýnce, Cumhurbaþkaný adaylýðýndan çekilirse ben de milletvekilli adaylýðýndan çekileceðim.
Bir çakma Mahir Çayan eksikti, aha o da sahne aldi.
Yok abi secim meçim degil bu.
Direk soytarilik.
Ben boyle birsey gormedim.
Ha ha ha....Erkan Baþ:
Muharrem Ýnce, Cumhurbaþkaný adaylýðýndan çekilirse ben de milletvekilli adaylýðýndan çekileceðim.
Bir çakma Mahir Çayan eksikti, aha o da sahne aldi.
Yok abi secim meçim degil bu.
Direk soytarilik.
Ben boyle birsey gormedim.
Diken
@DikenComTr
ABD’de silahlý þiddet olaylarýnda yýlbaþýndan bu yana 14 bin 600 kiþi öldü.
Suriye'de iþgalcisiniz diyecekler.Arap Birliði, Suriye'nin birliðe katýlýmý konusunda anlaþtý.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Sayýn cumhurbaþkaným
@RTErdogan
siz devam ederseniz lütfen akademik reform yapýnýz. Bu ülkede þu anda olan profesör sayýsýný en az yüzde 70 azaltmalýsýnýz.
Sayýn
@kilicdarogluk
siz kazanýrsanýz lütfen akademik reform yapýnýz. Bu ülkenin genç beyinlerini kaçýrmamalýyýz.
Ayný þey ama farklý þekilde söyledim.
Efendim ünvan daðýtan bir soruþturma ile geri rahat alabilir. Onun için söyledim.
Emir Ýnce
@todskebt
·
17s
@kilicdarogluk adlý kiþiye yanýt olarak
Bir oy Kemal’e,
Bir oy Memleket Partisine
Memleket Partisi baraj altý kalýrsa akpye yarayacak ondan dolayý baraj altýnda kalmasýna izin veremeyiz.
Miting alanýnda 1 milyon 700 bin kiþi olduðu açýklandý.
Öyle görünüyor. Belediye seçimlerinde Istanbul da gitti.Erdoðan: 14 Mayýs'ta birilerini emekli ediyor muyuz?
ABD Türkiye'den elindeki S400 sistemini Ukrayna'ya göndermesini istedi. Reddettik.
- Dýþiþleri Bakaný Mevlüt Çavuþoðlu
https://www.trhaber.com/m/gundem/kir...i-h103542.html
ÝÞTE O DÖRT MADDE
Aydýnlýk'ýn haberine göre HDK'nýn 12. Genel Kurulu'nda þu 4 karar alýndý:
HDP kontenjanýndan 1 veya 2 kiþi bakan yapýlacak. Tepki çekmemek için bu isimler daha az bilinen HDP'liler arasýndan seçilecek.
Selahattin Demirtaþ, Gülten Kýþanak, Figen Yüksekdað, Leyla Güven gibi isimler yeniden yargýlanacak ve serbest kalmalarý saðlanacak.
Türkiye'de güçlü olunan bölgelerde özerklik ilan edilecek. Suriye'nin kuzeyinde federasyon, Doðu ve Güneydoðu illerinde özyönetim, Ýstanbul'da da Esenyurt, Kanarya ve Esentepe'de kanton ilan edilecek.
Aday olursa Kemal Kýlýçdaroðlu desteklenecek. Kýlýçdaroðlu aday olmazsa, bu karar ilgili adaya göre gözden geçirilecek.
Yer Ýmleri