Hey güzel Allahým. Kendini ne sanýyor acaba?"Artýk susuyorum!"
Fazýl Say
Hey güzel Allahým. Kendini ne sanýyor acaba?"Artýk susuyorum!"
Fazýl Say
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 15-05-2023 saat: 13:35.
H. Bartu Soral
@BartuSoral
- Bir yýldýr Kemal bey seçilebilecek aday deðil, millete raðmen siyaset yapýlmaz dedik.
- AKP’nin eskilerini kýrpýp kýrpýp yýldýz yaptýnýz, karþýlýklarý yok dedik.
- Mavi vatan, Azerbaycan, Kýbrýs, ÝHA/SÝHA, Türklük hassas konulardýr; bunlara saldýranýn oyu düþer dedik.H. Bartu Soral
@BartuSoral
·
10 May
- HDP/PKK yanaþan yanar dedik; açýlým döneminde AKP’nin düþüþünü örnek verdik.
- Seçmen, Atatürkçü, milliyetçi, anti-emperyalist isimleri istiyor dedik.
- Dinlemediniz. Ýnsanlar týpýþ týpýþ oy verecek sandýnýz!
- 14 Mayýs gecesi sonucu göreceðiz.
Bu da burada dursun.H. Bartu Soral
@BartuSoral
·
11 May
Ekleme;
-35 yýllýk partiliniz M. Ýnce’yi deðil eski AKP’lileri masaya aldýnýz! Adaylýktan çekilsin diye gazetecileriniz, trolleriniz, FETÖ’cüler itibar suikastý yaparken sessizce izlediniz.
-Þimdi Ýnce’nin seçmeni týpýþ týpýþ size mi oy verecek sanýyorsunuz? Vermez.H. Bartu Soral
@BartuSoral
Böyle bir ekonomik kriz. 21 yýllýk yorgun bir iktidar. Ve alýnan sonuç iþte bu.
Eleþtiren insanlarý döve söve gelebileceðiniz yer bu kadar. Bana kýzmayýn. Ben olacaðý söyledim.
Oysa , Amerikan sömürgeciliðine karþý, Avrupa’nýn iki yüzlülüðüne mesafeli, Türk milliyetçisi, ++++ halkçý, devletçi, Atatürk’ü özümsemiþ, donanýmlý, samimi, Cumhuriyetçi bir kadro Erdoðan’ý rahat yenerdi. Þartlar çok uygundu.
Biden’la, The Economist’le, eski AKP’lilerle, HDP’yle buraya kadar!..Hikmet Karadeniz
@hikmetkdz
·
12s
Ya bi git allah aþkýnaBunlari tekrar tekrar kopyalamanin hic bir manasi yok. Bir dahaki sefere yine ters köþeye yatacaksiniz, çünkü tarihi yanlis biliyorsunuz. Ve yanlis kodlanmis durumdasiniz. Kodlandiginiz icin bu yanlisa, dini bir inanc gibi baglisiniz.H. Bartu Soral
@BartuSoral
·
12s
Ben giderim Hikmet bey. Siz de aval aval AKP tarafýndan yönetilirsiniz. Arada bana küfür de edin. Sürekli yenilirsiniz.
Bu yuzden hic dinlemeden, kufur edip geciyorsunuz. Kerizsiniz.
Alaattin Aktaþ
@Alaattin_Aktas
Boþ tencerenin yýkamayacaðý iktidar varmýþ...
Fransýz | France24:
"Ýkinci turda Erdoðan kazanýr."
Alman | FAZ:
“Cumhurbaþkaný Erdoðan, ikinci turda avantaja sahip.”
Ýsviçre | NZZ:
"Erdoðan, ikinci turda favori!
Kemal Kýlýçdaroðlu 2.Tur oylamada seçilmezse bir seçimi iki defa kaybetmiþ olacak.
Ýþte bunu sadece Kilicdaroglu basarabilirdi. Hulki Cevizoglu gibi Ataturkculer, Akp'ye gelmeselerdi basaracakti da. Ne yazayim bilmiyorum ki?CHP listelerinden meclise giren DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti vekilleri ile TBMM'deki sað milletvekili sayýsý 403'ü buldu. Sað vekil sayýsý, anayasa deðiþikliði için gereken 400'ü geçmiþ oldu.
Yer Ýmleri