Haci Ümit de zapladý....Ümit Özdað
@umitozdag
Ekonomik krizin derinliðini gösteren bir hadise: Ankara Elmadað’da fýrýnlar ellerinde kalan ekmekleri ertesi gün çok ucuza köylülere hayvan yemi olarak satarken artýk yarý fiyatýna halka satýyorlar. Siz ejder meyvesi yemeðe devam edin.
@zaferpartisi
Dün akþam Ulusal kanal da Perinçek; "Tayyip Erdoðan yönetiminin sonuna geldik."
Eray Hacýosmanoðlu
@haciosmanoglue
·
6s
Merkez Bankasý yýlýn ilk çeyreðinde 30 ton altýn alýrken 2. çeyrekte 132 ton altýn satýyor. Dünya devasa bir ekonomik batýþa iklim yalanýyla giderken, ülke iflasa sürüklenirken altýn toplamak var iken biz böyle bir satýþ nasýl yapabiliyoruz?
Nasil da imrendim? Meslektasiz...Canan Dagdeviren
@dagdevirencanan
With profound resolution and frequency scanning (only $3 per scanning), this technology will increase the survival rate up to %98 and also make insurance companies save ~$30B per year. It has the potential to save ~12M women per year globally.
Bence mesleklerinizi yapin. Borsaymis, viopmus iktiredin.
Bu memleketin insani cok yaraticidir.
Dunyada hicbir ulkede bu kadar J2 gene sahip insan yoktur.
Piyasa dedigin ne? Isinan suyun icinde, ekraninda 2 boyutly grafige bakan kurbagalar. 2 boyutlu grafikte hareket basladiginda zati herseylerini kaybedecekler.#Fitch ABD'nin kredi notunu AAA'dan AA+ a beklenmedik biçimde indirdi
ABD'nin dýþ borcu da zaten USD olduðundan etkilenmez gibi gözükse de uzun vadede negatif etkileri olacaðýný düþündüðüm bir karar
Fitch'in gerekçesi ise enteresan
Borç tavaný problemi sonrasý bozulan mali koþullar ve yönetiþim
Þimdilik piyasalarda anormal bir hareketlenme yok.
Para onemli degil. Diger varliklarinin da bes kurus etmedigini anladiginda zati acindan olecekler.
Borc tavan problemi mi?))))))))))))))))
Ayvagobekli nöri 10 yil once didi ki, 14 trilyon dolarin ustu odenemez.
Komedi....
Turkiye'de olusturulan ponzi finansal sistem yikilirsa, simdiye dek hic karsilasmadigimiz beka sorunuyla karsilasiriz.36 padiþahýn 12’si darbe ile tahtan indirildi 6’sý katledildi.
Türkiye siyaset ve demokrasi tarihini okuyanlarýn bunu göz önünde bulundurmasýnda büyük yarar vardýr diye düþünüyorum.
Bu arada biraz once bir twet okudum. MB'na atanan Fatih Karahan, Murat Mercan'in yegeniymis.
Yer Ýmleri