Ýtiraf Sayfasý’ndaki öðrencilerin ‘itiraflarý’ þu þekilde
Bir öðrencinin attýðý itiraf þu þekilde, 'Admin utancýmdan sahte hesap ile yazýyorum lütfen paylas herkes bilinclensin. Gecen hafta Nijeryalý biriyle birlikte oldum allah cezamý verdi ve þuan yüzüm ve genital bölgem uçuk doldu. Feci kaþýnýyor. Hastalýk kaptýðýmý düþünüyorum. Lütfen paylaþta arkadaþlar korumasýz kimseyle bisey yasamasin. Utancýmdan hastaneyede gidemiyorum ailem e nabýzdan falan görür diye off'
Bir baþka öðrenci, 'Arkadaþýn yazmýþ olduðu konudan müzdaribim genital bölgem sivilcelendi ve tahriþ oldu korunmadan iliþkide bulanmamanýzý tavsiye ederim randevuda bulamadým acile gidicem umarým virüs kapmamýþýmdýr lütfen gizli olsun'
Baþka bir öðrenci ise, 'Admin gizli olsun. Rastalý 1.70 boylarýnda balýk etli bir z*nci kýz var, iliþkideyken aniden dýþkýsýný yapý verdi. Hastayým. Çok çok kötüyüm þuan lütfen insanlara söyle zencilerle birlikte olmasýnlar. Burda olmayýp Afrika'da olan virüsler varmýþ.'
Diðer bir öðrenci ise hastane sonrasý detaylarý payalaþarak, 'Admin güncelleme postu olarak atabilirsin: Arkadaþlarýn yorumlarda söyledikleri üzerine hastaneye gittim HPV imiþ dediklerine göre. Bunu üst birimlere bildirmeleri gerekiyormuþ hemþireye yalvar yakar anca ikna edebildim. Medyaya düþersem babam beni öldürür diye. Yemin ederim hayla anlatýrken elim ayaðým titriyor. Neyse iþte aþý falan derken kurtulduðumu ümit ediyorum. Burdan herkese seslenmek istiyorum yani ben böylesini beklemiyordum gerçekten þok oldum ama bu hastalýklara afrikalýlar baðýþýklýk sahibiymiþ ve direnebiliyormuþ. Olan bize oluyor. Lütfen uzak durun arkadaþlar yeminle babamýn yüzüne nasýl bakacaðým bilmiyorum. Çocuða diyorum sen hastaymýþsýn çocuk sýrýtarak bilmem diyor' dedi
Yer Ýmleri