Yenilginin asýl sebebi Kel Mehemmed...Kel Mehemmed görevden alýnýp, faiz indirilmeli. En düþük emekli maaþý derhal 15 bine çýkarýlmalý. Tayyip Aðam kenara çekilsin, onursal bir görev alsýn. CB yardýmcýlýðýna Hulusi Akar getirilsin.Timothy Ash
@tashecon
Turkey - pretty clear big defeat for AKP in local elections with CHP taking Istanbul, Ankara and Izmir and big cities, and beating AKP in national vote. It’s all about inflation! Erdogan needs to double down in support for Simsek and the new team at the CBRT.
tarafýndan Ýngilizce dilinden çevrildi
Türkiye - CHP'nin Ýstanbul, Ankara, Ýzmir ve büyük þehirleri almasý ve ulusal oylamada AKP'yi yenmesi ile yerel seçimlerde AKP için oldukça açýk ve büyük bir yenilgi. Her þey enflasyonla ilgili! Erdoðan'ýn Þimþek'e ve TCMB'deki yeni ekibe verdiði desteði ikiye katlamasý gerekiyor.
Hande Fýrat: Çok merak ediyorum, Özgür Özel'in adaylarý mý daha çok kazanacak, yoksa Ekrem Ýmamoðlu'nun adaylarý mý?
Bilge Yýlmaz
@ProfBilgeYilmaz
ÝYÝ Parti Genel Baþkaný Sayýn Meral Akþener'i istifaya davet ediyorum.
Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarýnýn kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulmasý için bugünden çalýþmaya baþlamalýyýz. Bu sonuçlar göstermiþtir ki yapacak çok iþimiz var, kaybedecek vaktimiz yok.
Bu yönde yapacaðým çalýþmalara aðýrlýk verebilmek için ÝYÝ Parti Ekonomi Politikalarý Baþkanlýðý görevimden istifa ediyorum.
Durmuþ Yýlmaz
@DurmusYillmaz
·
8d
@ProfBilgeYilmaz
adlý kiþiye yanýt olarak
Anlaþýldý ki Mayýs 2023 seçimlerinde iktidar Meral Akþener tarafýndan altýn tepside sunuldu.
Wake Up Attack
@WUAttack
·
1 sa
1 Nisan haftasýndaki döviz kurlarý Türkiye’deki erken seçim takvimini belirleyecek.
Yer Ýmleri