Yazdým abi...Senin formulu de öðrenmekte fayda görüyorum.
Selamlar be yaa...!
Yazdým abi...Senin formulu de öðrenmekte fayda görüyorum.
Selamlar be yaa...!
Antalya'da teleferik kazasýnda kabin parçalandý: Ölü, yaralý ve mahsur kalanlar var
Antalya'nýn Konyaaltý ilçesinde devrilen teleferik direðine kabin çarptý. Parçalanan kabinde 1 kiþi hayatýný kaybederken 2'si çocuk 7 kiþi de yaralandý. Teleferik kazasý sonrasý diðer kabinlerde mahsur kalan 184 kiþi için çalýþmalar devam ederken tahliye çalýþmalarý sýrasýnda 3 kiþi daha yaralandý. Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya , 15 kabindeki 112 kiþinin baþarýyla kurtarýldýðýný açýkladý. Kazayla ilgili adli soruþturma baþlatýlýrken, Antalya Büyükþehir Belediye Baþkaný Muhittin Böcek teleferiðin yýllýk aðýr ve rutin bakýmlarýnýn yapýldýðýný söyledi.
Derhal istifa etmeli belediye baþkaný ileri demokrasi bunu gerektirir...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Katýlýyorum. Muhittin Böcek'in ikinci dönemi, yeni seçim oldu mazeretine sýðýnamaz.
Bu da var:Bunlar da samimi deðiller. Samimi olsalar, üç çocuk annesi bir kadýn olan Þeyma Döðücü'ye de sahip çýkarlardý.Siber Zorbalýkla ve Nefret Söylemiyle Mücadele
@nefretekarsi
·
11 Nis
Maruz kaldýðý alçakça cinsiyetçi saldýrý nedeniyle
@Basak__Demirtas
'a geçmiþ olsun dileklerimizi iletiyoruz. Daha önce pek çok kadýna yönelik nefret paylaþýmlarýnda bulunan fail yakalanmalý, hukuki süreçler hýzla iþletilmelidir.
@nefretekarsi
dayanýþma yaþatýr!
Nerede jakuzi?
Chp, genel seçimlerde iktidar olmak istiyorsa, parti içinde ciddi temizlik yapmalý. Ben 23 sene sonra oy kullandým, Chp'ye oy vermedim, Ýmamoðlu'na verdim.
Parti içinden temizlenecek olanlar, Ýmamoðlu ile Mansur Yavaþ'ý karþý karþýya getirmek isteyeceklerdir. Baþka þanslarý yok.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...edildi-2195380
Pazarcýydý, milyarder oldu... Ýdama mahkum edildi!
Vietnam'da bir mahkeme, emlak kralý Truong My Lan'ý, ülkenin kayýtlara geçen en büyük dolandýrýcýlýk vakasý olan 304 trilyon dongluk (12,46 milyar dolar) dolandýrýcýlýk suçlamasý nedeniyle idama mahkum etti.
Çok önemli haber. Yeni seçilen belediye baþkanlarý ve siyasi idareciler çok iyi okumalýlar. Kesinlikle yolsuzluk yapmamalýlar. Tüm dünyada ekonomik sýkýntýlar artýyor, artmaya da devam edecek. Ýdamlar bile yeterli olmaz, halklar linç ederler.
Ayva gübek burayý dolarda bilmem ne kaçýnýlmazda kavga etmeyesiniz diye açmýþtým. Ziktir et milleti topiðin hakkýný ver hakkýný...
Çakal erik suyu...
Ýyi be ya...
Yer Ýmleri