Istakozcu Þebnem'e milletvekilliði yolunu açan Suluman Soylu.
"Sadece 120 terorist kaldi" roportajini yapan Sebnem.
Isin icinde is var abi.
Istakozcu Þebnem'e milletvekilliði yolunu açan Suluman Soylu.
"Sadece 120 terorist kaldi" roportajini yapan Sebnem.
Isin icinde is var abi.
Tarih ve Politika
@tarihpolitika
Yunanistan'da 'Nüfus Çöküþü' Bekleniyor
Ani ve beklenmedik ölümler ülke genelinde artmaya devam ederken, doðurganlýk oranlarý uzmanlarýn daha önce mümkün olduðunu düþündüðü seviyelere gerilerken, Yunanistan'ýn “nüfus çöküþü” yaþayan ilk ülke olacaðý tahmin ediliyor .
Kalp yetmezliði, felç, kan pýhtýlarý ve diðer açýlardan saðlýklý gençler arasýndaki hýzlý baþlangýçlý kanserler, Yunanistan'da ölüm oranlarýnýn hýzla artmasýna neden olurken, genç erkek ve kadýnlarda doðurganlýk düzeyleri de doðum oranýnýn tabana düþmesine ve en düþük seviyeyi kaydetmesine neden oldu. neredeyse bir yüzyýldaki doðum sayýsý.
Nüfus azalmasý olarak da bilinen nüfus çöküþü , bir toplumda yaþayan insan sayýsýnýn ani ve geri döndürülemez bir þekilde azalmasý olgusunu ifade eder.
Artýk Batý medeniyetinin beþiði olan Yunanistan, küresel elitin çok yönlü nüfus azaltma gündeminin kurbaný olan ilk ülke olma yolunda ilerliyor.
Þimdi bu doðru deðil. Ýran'ýn saldýrýsý sonrasý mesela Almanya'dan hiçbir yorum gelmedi. Abd'den yapýlan açiklamalarýn satir aralari iyi okunursa, söylenmek istenenin öyle olmadýgini anlarsiniz. Takip etmedim acaba Azerbaycan nasil bir aciklama yapti? Çünkü saldiri sonrasi, iki ulkeye surekli siber saldirilar yapildi, halen de yapilmaya devam ediliyor: Almanya ve Azerbaycan.Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
Ýran'a karþý bütün küfr cephesi birleþirse bu sýký müslümanlar,küfr cephesine asker yazýlmak için birbirlerini ezerler iran ihtiyatlý davranmasýn da ne yapsýn ey münafýklar? Yardým gelirse putinden belki de çin ve kuzey koreden gelir þimdi kükreyenlerin münafýk olmayanlarý için sýçan deliðinin biri bin paraya olur,meðer ki Mehdi ve Mesih zuhur ede!
Halbuki, Almanya, Israil'in Gazze'ye yaptiklarina destek vermisti.
Bakiniz Abd demiyorum, Pentagon, Iran'in kadim dostudur. Aynen Almanya gibi.
Ama ilk cümle dogru. Þii- Sunni düþmanlýðýnýn bu derece olduðunu bilmiyordum.
Allah'ýn bir kulu
@seriat_1982
·
14 Nis
Þia mezhebinin akidesini biliyormusunuz? Hz. Aiþe annemize, Halifelerimiz Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman efendilerimize ana avrat küfür ederler sürekli. Namaza baþlarken de bunu yaparlar, böyle bir akide yi desteklemek onlara ortak olmak demektir.Ahiretinizi yakmayin.AraþtýrýnTürkiye'de Þii camileri var, giderseniz "Allah'ýn bir kulu" nun yalan soyledigini görebilirsiniz. Türkiye ve Ýran'ý savastirmak isteyenler iþte buradan ilerleyecekler.Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
14 Nis
Yalancýya, Hakk 'ý yalanlayayana mrûz-i mahþerde veyl olsun
Bu devirde, bu düþmanlýk halen nasýl devam eder?
Þimdi Hatemi Hoca da fazla bilmiyor. Israil, 2010 oncesi, Lubnan'da Hizbullah'a saldirdiginda, Hizbullah'a giden fuzeler Turkiye uzerinden gecti.
Ayni donemde, netten ararsaniz bulursunuz, Tayyip Agam, Israil Devlet Basbakanina randevu vermemisti Ehud Olmert'ti galiba.
Abi þimdi ortadoguda Israil, Turkiye ve Iran ayni tarafta.
Hatemi Hoca diyor ki, Iran'a Çin'den yardim gelir. Daha bir kac ay once, Iran, Pakistan'i fuzeyle vurdu. Pakistan demek Çin demektir. Turkiye, Somali'de Es Sebap denilen teror örgutunu vurdu. Bu teror orgutunun arkasinda Çin var.
Burada sorun, Israil yönetimi. Israil, batinin kopegidir. Kurulus amaci budur.
Abd artik ortadogudan cikiyor, Abd olmadan Israil'in varligini surdurmesi mumkun degil. Ben bunu yillardir yaziyorum. Israil balondur.
Bunlar 70 yildir, "yenilmez Israil", "Yahudiler dunyayi yonetiyor" propagandasi yapiyorlar. Bu salaklar kendileri de inaniyorlar buna.
Oyunun kurali secim ve demokrasi, bu yuzden asiri sertlik yanlisi yoneticileri seciyorlar, bu fasist kopekler de katliamla, soykirimla cozeceklerini saniyorlar.
Sorun köpeðin kudurmus olmasidir. Once fasist kopek Netanyahu gitmeyecek, geberecek, aynen o Galant denilen ******ta geberecek. Sonra bakacagiz tedavi olabilir mi diye.
Aywaaa...!
Son haçlý seferi protestanlarýn be yaaa...!
Birinci dünya savaþýnda baþladýlar. Bizi yendiler. Þu an için sürüyor..
Protestan haçlý seferinin suç ortaklarý bazý arap kabileleri, figüranlarý da bu siyonist yahudiler....
Yer Ýmleri