Lise Kartal Ýmam Hatip deðil, Bursa Anadolu Lisesi.CEMÝL ÇAÐDAÞ YILDIRIM KÝMDÝR?
Ýstanbul’da 1982 yýlýnda doðan, lisans öðrenimini Galatasaray Üniversitesinde (Uluslararasý Ýliþkiler Bölümü), yüksek lisans öðrenimini Strazburg Robert Schuman Üniversitesinde (Avrupa ve Uluslararasý Ýliþkiler Çalýþmalarý) tamamlayan Baþkonsolos Cemil Çaðdaþ Yýldýrým, Fransýzca ve Ýngilizce bilmektedir.
Düþündüðüm gibi deðil herhalde. Boruyu Chp'den koymuþlar.Lyon Baþkonsolosu Cemil Çaðdaþ Yýldýrým’ýn kentin Baþpiskoposu ile verdiði poz tartýþmalara neden olmuþtu. Yýldýrým’ýn Baþpiskoposun bir adým önünde ve ‘þehadet’ parmaðýný kaldýrmasý dikkat çekmiþti.
CHP Lyon Birlik Baþkaný Nedim Koçak da fotoðrafa iliþkin açýklama yaptý. Koçak, söz konusu fotoðrafýn çekim hazýrlýðý esnasýnda meydana geldiðini savundu.
“SUNÝ GÜNDEM…”
Ekol TV’ye açýklamalarda bulunan CHP Lyon Birlik Baþkaný Nedim Koçak eleþtirilerin odaðýndaki konsolosa þu sözlerle sahip çýktý:
“Biz Cumhuriyet Halk Partisi Lyon Birliði olarak konuyu araþtýrdýðýmýzda, sayýn Baþkonsolosumuz sayýn Baþpiskoposu ziyareti oldukça samimi bir ortamda gerçekleþtirildiði bilgileriyle karþýlaþýyoruz. Fotoðraf karesinin fotoðraf çekme hazýrlýðý esnasýnda çekilmiþ olduðu diplomatik taamüller dýþýnda bir görüntünün söz konusu olmadýðý bize ulaþtý. Ülkemizde çok zor ekonomik þartlarýn milyonlarca insanýmýzý çok zor þartlarda yaþamaya mahkum ettiði þu günlerde bu tür suni gündemlerle gündem yaratma hem ülkemize hem de yurtdýþýnda yaþayan bizlere çok büyük zarar vermektedir.
Globe Eye News
@GlobeEyeNews
Hamas launches rocket attack towards Tel Aviv area.
https://x.com/selimoluR/status/1794685744138842215
Linkte video var.Ramazan Selimoðlu
@selimoluR
Ebu Ubeyde'nin siyonist askerleri esir aldýðýna dair yaptýðý tarihi konuþmanýn tamamý...
(TR Altyazýlý)
#EbuUbeyde #KassamTugaylarý
Kassam Tugaylarý Allahu Ekber
Ya nuri dayuuu....þu gazze nasýl kurtulur bu siyonistlerden....bunlar nasýl yenilir...müslüman mý kalmadý diye kafa yoruyorum...bir türlü cevap bulamadým....gerçi Kuran da var bunlarýn 1...2.... ve son çöküþleri hangi kavimin eliyle olacak doðrusu merak ediyorum.....
https://www.facebook.com/reel/2634675156681001
Ýsra suresi 4 ve 7. ayetler.........Ýsrailoðullarýna KURAN dan uyarý...............
Baðýmsýz Filistin Devleti kararý, BM genel kurulunda ezici çoðunlukla kabul edildi. Sadece Abd ve Ýsrail tanýmadý.
Uluslararasý Adalet Divaný, Galant ve Netanyahu'yu, Sinwar ve Haniye ile eþit tutup yakalama kararý çýkardý.
Adalet Divaný, Soykýrým Sözleþmesine dayanarak, Refah Operasyonunun durdurulmasýný talep etti.
Ýsrail ve Abd mahkemeyi yok saydýlar, intihar ettiler.
Ben Gvir kendi vatandaþlarý tarafýndan linç ediliyordu, kendi vatandaþlarýna silah çekip kurtulabildi.
Ýsrail Savaþ kabinesi daðýlmak üzere.
Ýsrail bitti, rezil oldu. Ya tanýrlar Filistin Devletini ya da fareler gibi geberirler.
Artýk bu saatten sonra orada Ýsrail Devletinin varlýðýný sürdürmesi mümkün deðil.
Artýk Abd de dünyanýn süper gücü deðil.
Tsk, Doðu Kudüs'e bu Yahudileri kurtarmak için girecek.
Bütün dünyayý karþýlarýna aldý ahmaklar.
Yer Ýmleri