lt col temmuz
@temmuz1919
·
26d
CHP Genel Baþkaný Özgür Özel
"Sokaklar meydanlar bizimdir. Bu akþam da saat 20.30'da Saraçhane'de olacaðýz. Evet, buradan çaðrý yapýyorum: Her yeri tutsalar da evinizin önüne çýkýn" dedi.
Tülay Hatimoðullarý, ben mükemmel bir Dýþiþleri Bakaný görüyorum. Tülay Haným'ýn, Özgür Özel'den sonra konuþmasýný izleyiniz.
Dolarý tutuyir emme borsayý tutamiyir...
5 0 7
@e507
TCMB'den sözde deðil, özde faiz artýrýmý geldi...
Piyasadaki likidite fazlasýný önceleri %42,50 civarýndan alýyordu. Dün %44, bugün tam %46'ya kadar olan teklifleri kabul etmiþ (gecelik faiz denki olarak). Paranýn maliyetinde "350 baz puanlýk artýþ" fiilen gerçekleþmiþ oldu...
5 0 7
@e507
·
12d
Bu yeni fiyatýn BÝST repo iþlemlerine kalýcý olarak kaymasý beklenebilir (dün %43,80 bugün %45,90 görüldü). Tahvil fiyatlarý ekstra gýcýklýk çýkarmazsa, PPF'ler de hemen meyvelerini almaya baþlayacak Pztsi'den itibaren.
Uygur Kayahan
@Kayahanuygur
Mýsýr, yarým milyon Gazzeliyi topraklarýnda misafir etmeye hazýr olduðunu bildirdi.
Gazze boþaltýlýyor.
Fýrat Erez
@FIRATEREZ
·
1 sa
Son 8 yýlda defalarca gözaltýna alýndým. Defalarca gecemi nezarette geçirdim. 2 ay haksýz yere hücrede yatýrýldým.
1980 öncesi Türk Polisiyle tanýþmýþ biri olarak þunu söylemek isterim:
Polis eskisi gibi deðil.
Çoðunluðu mantýklý, akýllý, ne yaptýðýný bilen, adam gibi adamlar.
Karþý karþýya gelirseniz aklýnýzda tutun.
Çaðla Üren
@caglauren
Açýk konuþmak gerekirse polis müdahale etmemek için direniyor.Gezi olaylarýnýn hemen öncesini hatýrlýyor musunuz? Mesela 1 ay öncesinden itibaren, Beyoðlu ve Ýstiklal'de neler oluyordu?Çaðla Üren
@caglauren
·
16s
Polis eylemcilerin safýna geçti demeye çalýþmýyorum. Herkes neden hemen yanlýþ anlamaya bu kadar meraklýKitleye gerekmedikçe müdahale etmeme emri almýþ olabilirler. Bir gözlem bu.
Yer Ýmleri