Ltf Trkkan
@LutfuTurkkan
2s
📌Anayasann 138. maddesi der ki: Hkimler grevlerinde bamszdr.
📌Bugn ise hkim, sabah kendisine gelen mesajla karar aklyor.
📌Bu, sadece adaletin deil devletin temellerinin sarslmasdr.
Ltf Trkkan
@LutfuTurkkan
2s
📌Anayasann 138. maddesi der ki: Hkimler grevlerinde bamszdr.
📌Bugn ise hkim, sabah kendisine gelen mesajla karar aklyor.
📌Bu, sadece adaletin deil devletin temellerinin sarslmasdr.
Sonunda kendileri de anladlar. Ben 2 senedir yazyorum. Orada artk srail diye bir devlete gerek yok.Murat AKAN 🇹🇷
@yazarmuratakan
41d
srail Dileri Bakan Gideon Saar:
sraile ynelik silah ambargosu arlar baarya ularsa, sonu srail'in yok edilmesi ve ikinci bir Holokost olur
Bar Yarkada
@barisyarkadas
Kldarolu konusun, Kldarolu niye susuyor? Mahkemeye niye gitmiyor! korosu aldklar talimat zerine yine sahneye kt.
Hem nota bilmiyor hem de srekli detone oluyorlar.
Bakn; dua edin de Kemal Bey konumasn
Samimi sylyorum
Kldarolu konusa; partinin ok ok nemli bir isminin, AK PARTݒli bir sermayedarn HALǒteki nemli bir temsilcisine gidip Bizi sizinle Kemal Bey kavga ettiriyordu. Kemal Bey dnemi bitti. Sizinle bir sorunumuz yok dediini anlatsa
O grmede yine CHPli ok ok nemli bir isme o AVMden iki dkkan birden alndn deifre etse
Doay katleden o yap iin nasl kolaylklar salandn belgeleriyle ortaya koysa
5li ete sznn neden tarihe kart ve artk neden azlara bile alnmadn belgeleriyle anlatsa
Neyse
Dua edin de edebiyle susuyor..
sterseniz fazla tahrik etmeyin
Kurultay davas zerinden de Alevi inancna olan kininiz ve nefretinizi ortaya dkmeyin
inizdeki kini kusmak iin bugnleri beklediinizi biliyorduk.
Neyi niin yaptnz o kadar net anlalyor ki
Troller sizi
Hepinizin tasmasn kimin tuttuunu tm kamuoyu grecek
Yakndr....................................ris Cibre 🐦
@iriscibre
24d
Aylardan Haziran, yl 2023
CHP'den yeliimi sildiim gn
Sebebi seimin kaybedilmesi deildi
Sebebi, bu lkede siyasete bulamann rtmesiydi
Yukarda yazan da CHP'li bu arada
👇
Yok birbirlerinden farklar
Bu yazdm da, yllk siyasi yaz kotamn sonu olsun
Her yer rm, o kadar.
Atlgan Bayar
@bayar_atilgan
8s
ubat aynn 15inde, TSAD da saldrnca, gidip AK Parti ankaya lesine ye oldum.
Sembolik bir saf ilan olsun diye.
Ancak, o gnden bugne kadar, ankaya leden ne bir mesaj, ne bir telefon aldm.
Hani rutin bilgilendirme mesajlar vardr ya, otomatik Ondan bir tane bile gelmedi.
Gerekten AK Parti tekilatlar byle mi alyor? yleyse ok kt
Yok, bu bana zel ise mesele yok.AKPART ANKAYA BARBAROS MAH BAKANI REMZ AKTA
@ilce_mah
Hangi cretle le bakanma ve Tekilatma laf sylyorsun z gven nerden geliyor 23.Yldan berri iktidar partisi yllardan berri gnl vermi ak neferleriz buras deneme tahtas deil buras prim yapma yeri deil aarsn telefon alrsn randevuyu yaznca eline ne getiAtlgan Bayar
@bayar_atilgan
8d
Silin bunu.AKPART ANKAYA BARBAROS MAH BAKANI REMZ AKTA
@ilce_mah
7d
Bana yle kesss diye konuamazZafer 🇹🇷
@Zafer107140
11d
Remzi KESSSPala Remzi bu...AKPART ANKAYA BARBAROS MAH BAKANI REMZ AKTA
@ilce_mah
10d
Sen kimsin kesmiyorum hadsiz
atlas haber
@atlashbr
2s
Tanju zcan: ok tehlikeli bir oyun oynanyor. AK Parti, MHP, DEM ve trevleri 400 milletvekili oyu ile Anayasamz, hem de halka sormakszn deitirmeye alyorlar. Kaygm odur ki bu sayya ulaabilirler!
Muhammed Baran KARADUMAN
@KaradumanBaran
AK Parti ankaya Tekilat olarak davamza gece gndz demeden hizmet ediyoruz.Eksiklik dnyorsanz sorumlusu ile bakan olarak benimdir.Fedakr,dava ve liderine samimiyetle bal tekilatm zan altnda brakan ifadeleriniz bizi zmtr.Hedef ben olmalym,tekilat deil.Atlgan Bayar
@bayar_atilgan
Muhammed bey, kimseyi zan altnda brakmyorum. 15 ubatta ye oldum bir tek paylam yapmadnz. Bu zan deil, gereklik.
Ayrca, size ye olmadm, ile tekilatna ye oldum. O nedenle ankaya le diye ifade edilir.
Kusur gryorsanz, elbette siz de paras olabilirsiniz.
Bir kusur yok, biz byle alyoruz, diyorsanz, mesele yok.
Ancak yaklamnz iletiimimizi kontrol edelim dzeyinde bile deil................................................... ........Mehmet Metiner
@MetinerBasin
Sevgili arkadalar,
Sosyal medya zerinden bu tarz tartmalar faydadan ok zarar verir.
Gn birbirimizi incitme ve teleme gn deildir.
Atlgan Bayar entelektel birikimiyle ok anlaml katklar salayacak bir aydnmzdr. Elbette onun aklndan yararlanmak bize g katar.
Tekilatlarmz canhra bir biimde alyorlar. Her bir tekilat mensubu kardeimiz elinden gelenin fazlasn yapyor. Ama her eyi akletmek ve her eye yetimek takdir edersiniz ki mmkn deil. Eksiklikler olduunda o eksiklikleri gidermek her birimize der. Bu anlamda Atlgan Bayarn nerilerine de eletirilerine de eminim ki tekilatmz ok byk deer bier. Bayar kardeim de eminim ki tekilat mensuplarmz incitecek hi sz etmeyi aklnn ucundan dahi geirmez. Onlarn olaanst abalarn bir rpda boa karacak veya onlar hi bir ey yapmyorlar algs oluturacak szlerin muhatab asla klmaz. Byle bir alg olumusa bunu dzeltmekten de geri durmaz.
Sosyal medyada bu tarz konularn incitici ve karlkl cevap verici tarzda devam etmesine izin vermemek lazm.
Hepimiz daha gl olsun partimiz diye aba sarfediyoruz.
Gnl incitecek kelam yakmaz bize.
Gnl almak ve gnlden kucaklamak yakr bize.
Atlgan kardeim yesi olduu ankaya ile tekilatmza davet edilir. O da aklyla ve birikimiyle salayaca katklar salar.
Bize bu yakr.
AK Parti ailesi olmak byle bir eydir,
Deerli ile bakanmza ve tekilat mensuplarmza almalarnda baarlar dilerim.
Atlgan Bayara da kendi tarznca sunduu katklardan dolay eminim ki ile bakanmz da tekilat mensubu kardelerimiz de teekkr bir bor bilir.
Biz farkllklarmzla birlikte AK Partiyiz.
Birlikte anlaml ve deerliyiz.
BRLKTE.
https://x.com/atam_icin_/status/1927736052342534343
Linkte video var.Uzaktan Gelen - Yine gelecek
@atam_icin_
Geriye sadece hatralar kalr. Ama sonunda onlar bile yok olur..
Yer mleri