https://x.com/gusholderhaber/status/1931837348989526272
Linkte video var. Yorumlarý da okumak lazým.Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yurtdýþýnda bir annenin, küçük çocuðuna verdiði yüzme eðitimi tepkilere sebep oldu:
https://x.com/gusholderhaber/status/1931837348989526272
Linkte video var. Yorumlarý da okumak lazým.Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yurtdýþýnda bir annenin, küçük çocuðuna verdiði yüzme eðitimi tepkilere sebep oldu:
Kýlýçdaroðlu, Bahçeli'den çok önce Erdoðan'ýn yanýndaydý. Kýlýçdaroðlu olmasaydý Erdoðan yoktu, o derece yani. Tehdit konusunda ayný fikirdeyim, Atýlgan Bayar linç edileceðim diye ''Kürt Siyaseti'' þeklinde geçiþtirmiþ: Erdoðan, Bahçeli ve Apo yanyana geldiler. Laf sokmak ya da iðnelemek için yazmadým, tehdit o kadar büyük ki aynen Kurtuluþ Savaþýndaki gibi birlik oluþuyor.Atýlgan Bayar
@bayar_atilgan
·
18d
Türkiye’deki siyasi kavgada Ýmamoðlu, Özel falan küçük ayrýntýlar. Önemli deðil.
Erdoðan, Bahçeli ve Kýlýçdaroðlu’nu ayný safta buluþturan, Kürt siyasetini bile onlarla tutum almak zorunda býrakan bir büyük ve kapsamlý tehdit var.
Bayram bugün bitiyor. Yarýn bayram deðil mesela.Aykýrý
@aykiricomtr
·
1 sa
Ahmet Davutoðlu:
“Bayramdan sonra ben de Gazze’ye gideceðim.”
https://x.com/evrimozdemir15/status/1931790092521087441
Linkte video var. Ben izleyemedim.Evrim Hacýosmanoðlu
@evrimozdemir15
Þayet hayvanlar konuþabilseydi, insanlýk aðlardý.
Bu dünya onlarýn cehennemi. Sizler de azraillerisiniz!
#SONDAKÝKA
CHP Genel Baþkaný Özgür Özel:
▪Filistin’e sahip çýkmanýn, Ýsrail’e haddini bildirmenin zamanýdýr.
▪Ýktidar üzerine düþeni yapsýn, kaya gibi arkalarýndayýz.
AVI BETO
@AVIBETO
·
32d
Yaho kötü kopya olma, özgün ol.
Ýsrael jokeyini akp be Erdoðan çok kullandý, senin daha yeni bir gimik bulman gerek...
Akp nin þansý iyi olmasý deðil,sizin berbat olmanýz.
Hadi "kýrmýzý kart"...
Hüsnü Mahalli
@husnumahalli_
·
8 Haz
Van'da kurban kesen bir kaç tanýdýk yaylada baþýboþ köpeklerin içinde gezdiði otlarla otlayan küçükbaþlarý kurbanda kesmiþ.
Ýnanýr mýsýnýz hayvanlarýn %70 inin akciðer ve karaciðerlerinde kist hidatik çýkmýþ. Hayvanlarýn ciðerleri delik deþikmiþ.
@TCTarim
@tcvanvaliligi
Damacana su, arabayla gidip alýnca 40 TL...TRAVELER NEJO
@Karavandaborsa
·
17s
Uzun zamandýr damacana su kullanýyordum, 2 adet söylüyordum ve toplam 279 lira ödüyordum. Bir damacana 19 Litre ve fiyatý 140 lira. Geçen gün markette 5 litrelik su 25 lira olarak görünce (20 litresi 100 lira, damacanaya göre bir litrede fazla) dedim neden damacana ile su alýyorum? Zaten market evimin altýnda ve eve kadar taþýyarakta biraz aðýrlýk çalýþmýþ olurum.
Artýk damacana su kullanmýyorum. Eski alýþkanlýklarý gözden geçirmek gerekiyor sanýrým.
Yapmaz...13 seçim kaybetti yüzsüz...Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
8d
Kýlýçdaroðlu tarihe geçmek istiyorsa: "Ben kimsenin kayyumu olmam, CHP'ye ve demokrasiye benim üzerimden tuzak kurulmasýna asla izin vermem" diye bir açýklama yapmalýdýr.
Kendisinden beklenen budur. Ve bunu geç kalmadan yapmalýdýr.
Yer Ýmleri