Epey zamandr takip ediyorum, teknii, temeli hereyi iyi, nedense bugn %1 eksi. Aadaki haber sebebiyle + olmalyd:
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abdde...edildi/3618991
Abi ben jeopolitik sebepler nedeniyle almayacam. Borsadan uzak duruyorum. srail-ran atmasnda, srail hibir hedefine ulaamad.ABD'de d yardm yapan USAID'in grevleri, Dileri Bakanlna devredildi
ABD Dileri Bakan Marco Rubio, lkenin d yardm programlarn yrten Uluslararas Kalknma Ajans'nn (USAID) faaliyetlerinin Dileri Bakanlna devredildiini "Hkmet destekli verimsizlik dnemi sona erdi." ifadeleriyle duyurdu.
srail'i Abd kurtard ama ran'a ykc bir saldr da yapmad. Fordo ve Natanz kullanlmayan santraller. ran'n aktif santralleri, 3 tane ve Belucistan'da, ran-Pakistan snrnda. lk srail hava saldrs bu blgeye yapld ve bu blgedeki alpyaplar vuruldu, yollar, elektrik ebekeleri falan ama en az 2 F35 ua da drld. Buradaki santraller zarar grmedi. Zarar grm olsa, gama nmlarnn tespit edilmesi gerekirdi. Artk ran'n nkleer silah retmesinin nnde bir engel kalmad. Artk srail'in varln srdrebilmesi imkanszdr. Zengin, akll srailliler bunu anladlar ve katlar.
Son gn ran saldrsnda, atlan 14 fzeden 6's hedefleri buldu ve ok ciddi zararlar verdi. Demir kubbe de almad.
Artk srail'in ran'a nkleer saldr yapmak dnda bir seenei kalmamtr.
Bunun dnda; Rum Kesimi, Yunanistan hatta Msr'la bir olup, KKTC'ye de musallat olabilir.
Artk srail serseri bir mayndr.
Bunun dnda Kafkaslarda aleyhimize gelimeler var: Azerbaycan-Rusya ve Azerbaycan-ran ilikileri hzla bozulmaya balad.
Dier taraftan, Trump'n ran'a 30 milyar dolar vermek istemesi ve bu parann Krfez lkeleri tarafndan finanse edilmesini talep etmesi, Hrmz'n kapatlacan gsteriyor.
Hibir ey bitmedi. Hrmz kapanacak ve ran, Krfez lkelerinin petrol blgelerine el koyacaktr.
srail ise yok olacak.
ran srasn savd, bizim bamz ciddi belada. Mesela Hindistan, Yunanistan ve Kbrs Rum Kesimiyle askeri anlamalar yapyor.
Sahar Emami
@iamSaharEmami
🚨🇮🇷 Iran announces arrival of 40 brand new J-10C fighter jets from China!
Tehran is locked, loaded, and READY for full-scale war if pushed.
Middle East wont be the same again. 💥✈️
DeepL ile evir
tarafndan ngilizce dilinden evrildi
🚨🇮🇷 ran, in'den 40 adet yeni J-10C sava uann geldiini duyurdu!
Tahran, zorlanrsa tam lekli bir savaa hazr, silahlar hazr ve HAZIR.
Ortadou artk ayn olmayacak. 💥✈️......................................Khalissee
@Kahlissee
BREAKING: THERE WILL BE NO CEASEFIRE
Israel and the US are preparing for a bigger war
A large number of US military cargo planes landed at Ben Gurion Airport.
DeepL ile evir
tarafndan ngilizce dilinden evrildi
SON DAKKA: ATEKES OLMAYACAK
srail ve ABD daha byk bir savaa hazrlanyor
ok sayda ABD askeri kargo ua Ben Gurion Havaalan'na indi.
https://x.com/ww3mediaa/status/1940444463245164911
Linkte video var.#SONDAKKA
Rus medyas ve Telegram kanallar, Moskova'nn merkezinde gl bir patlama olduunu bildiriyor.
st dzey bir FSB generalinin ldrld iddia ediliyor.
Ukrayna istihbarat, Rusya'nn Karadeniz Filosu Komutan Ildar Ferdinandovich Akhmerov'u aracna yerletirdii patlayc ile etkisiz hale getirdi.
Aywaaya manavgatta baklava kutusundaki avrolarla crm- meshud (sust) yaptlar.
eriye bir cep telefonu sokana kadar burayla irtibat olmaz.
![]()
Aywaaaa...!
Nasil da kaptlar seni ?
Millete kan kusturmusun...oh oldi saa..
https://www.facebook.com/share/p/19Dn3pfj12/
Yer mleri