Charlie Kirk
@charliekirk11
Islam is the sword the left is using to slit the throat of America.
DeepL ile evir
tarafndan ngilizce dilinden evrildi
slam, solun Amerika'nn boazn kesmek iin kulland kltr.
Charlie Kirk
@charliekirk11
Islam is the sword the left is using to slit the throat of America.
DeepL ile evir
slam, solun Amerika'nn boazn kesmek iin kulland kltr.
https://x.com/WallStreetApes/status/1965144047368241313
Amerikan yaam tarznn srdrlebilmesi iin, 1960'larda retilen ve tm dnyaya satlan, sanayi rnlerinin aynen bugn de retilip, satlmas gerekirdi. Otomobil retiminden rnek verelim, Amerikan otomobilleri, 1970'lere kadar sanat eseri gibiydiler.Wall Street Apes
@WallStreetApes
Charlie Kirk says the Left will use Islam to bring down America
The spiritual battle is coming to the West and the enemies are woke-ism or Marxism combining with Islamism to go after what we call the American way of life
The American way of life is very simple. I want to be able to get married, buy a home, have kids, allow them to ride their bike till the sun goes down, send them to a good school, have a low crime neighborhood, not to have my kid be taught the lesbian, gay, transgender garbage in their school. While also, not having them have to hear the Muslim call to prayer five times a day. That's important.
These two threats are combining forces to come after us.
DeepL ile evir
Charlie Kirk, Sol'un Amerika'y ykmak iin slam' kullanacan sylyor
"Ruhsal sava Bat'ya geliyor ve dmanlar, Amerikan yaam tarz olarak adlandrdmz eyin peine dmek iin slamclkla birleen uyanklklk veya Marksizm'dir"
"Amerikan yaam tarz ok basit. Evlenebilmek, ev alabilmek, ocuk sahibi olabilmek, gne batana kadar bisiklet srebilmelerine izin verebilmek, onlar iyi bir okula gnderebilmek, dk su oranna sahip bir mahalleye sahip olmak, ocuumun okuldaki lezbiyen, gey, transseksel samalklarn renmesini istemem. Ayrca, gnde be vakit Mslman ezann dinlemek zorunda kalmamalarn da isterim. Bu nemli."
"Bu iki tehdit glerini birletirerek bize saldryorlar."
1970'lerde Almanlar, Amerikanlar getiler. Amerikan aralarnn kaliteleri hzla dt.
1990'larn ortalarndan itibaren de Japonlar Almanlar getiler.
imdi inlilerin ataklarn izliyoruz.
O ********in sol dedii ve marksizmle zdeletirmeye alt, Abd'deki Demokrat- Kreselciler.
Olayn Marksizm'le, slam'la bir alakas yok.
in halk, tek tip elbise giyen, bisiklete binen insanlardan oluuyordu. Komunizm tketime izin vermiyordu.
slam ise ''bir lokma, bir hrka'' idi. Tketim yoktu.
Bu iki alan tketime aan, ite bu ********in sol dedii Kapitalist-Kreselcilerdir.
nk Kapitalizmin, Bat'da byyecek bir alan kalmamt. Yeni tketicilere ihtiyac vard.
in ve slam dnyas bu sebeple tketime aldlar. Kreselci-Kapitalistler retim bantlarn, fabrikalarn bu blgelere tadlar.
Bunu yapmasalard ne olacakt?
te bunu Vladimir lyi Lenin, art rn teorisiyle aklamtr:
Kapitalizm bunu yapmasayd, Kapitalizm geliimini tamamlayamadan nce Sosyalizm'e sonra da Marksizm'e doru hzla evrilecekti.
Bu, Bat Medeniyeti'nin de ok nceden kmesi anlamna gelirdi.
Geberen ******** ''gnah keisi'' aryor. Sulu slam ya da Marksizm deil.
Asl sulu, vahi Kapitalizm'dir.
Artun Kocabalkan
@DrKocabalkan
Mal olmayn mal aln malnza sahip kn .
yoksa bir bir geliyor ...
Kpr satlar
Tamamlayc emeklilik mecburi dzenlemeleri
Arazi ve Arsa Dzenlemeleri Ynetmeliinde Deiiklik
Fahi faiz var
Faiz indir
Mal olmayn mal aln malnza sahip kn .
Damlaya damlaya damlakend olursunuz
Biriktirmeyin harcayn
Yoksa cebinizdeki de gidecek
https://bsfinans.com/arazi-ve-arsa-d...i-icin-anlami/
Prof. Dr. Dr. Kaan Ylancolu
@drkaanyl
Ben bugn Profesr oldum!Neslihan Bucak Y.
@bucak3
43d
Canm olum beni gururlandrdn.ayrca bu nvan hakknla almak ayr bir gurur. yolun hep aydnlk olsun.🙏
@drkaanyl
40d
ok teekkr ederim Annem bugnlere senin emein ile geldim. 🙏🧿Bugn a olmann yanl olduunu dnyorum. O dnemde, a olmamda en nemli etkenlerden biri Kaan Hoca'nn tweetleriydi.unknownerror
@unknownerror016
23d
tebrikler . 2 ayr alanda m dr. sunuz?
@drkaanyl
14d
Evet hem Molekler Biyoloji ve Genetik hem Adli Bilimler doktoram var..
unknownerror
@unknownerror016
12d
nvannzda ki ift "dr." ksaltmasnn sebebi bu sanrm. daha nce hi rastlamamtm. tekrardan tebrikler. 👏
Samimi olduktan ve doru bildiini syledikten sonra hi nemi yok. Ben inanyorum samimi olduuna.
Tebrikler...Hayrl olsun deerli hocam.
Bu topraklarda 1000 senedir hainlik yaplyor. Bu memleketin hayrna olan, Chp'nin blnmesidir. Hainlerle ayn kaldrmda yrnmez. Hkmetin basksyla, Chp'yi geri de alabilirler. Hi nemli deil, istifay basp yolunu ayracaksn.Izzet Capa
@izzetcapa
Kadky mitinginde binlerce vatanda Grsel hain slogan att.
Tertemiz bir parti kurulur. Burada nemli olan hainlii grmek, hainlii kimlerin yaptn anlamaktr. Herke grd, herke anlad.
)))))))))))))
mamolu bizim sper kahramanmzdr...
Son dzenleme : ayvagobeknuri; 11-09-2025 saat: 14:21.
https://x.com/RusenPress/status/1965889199279632492
Linkte fotolar var.RUSEN || Press
@RusenPress
2004 doumlu Trk vatanda Mustafa Efe nsaln srail ordusunda grev yapt ve Gazze soykrmna katld belirlendi.
Yeniden Refah Partisi ve Byk Birlik Partisi'nde fotoraflar var.
nsal'n Byk Birlik Partisi'de Tantm ve Medya Grevlisi olarak grev ald biliniyor.
Byk Birlik Partisi Kadn Kollar eski Genel Bakan Meryem nsal'n olu Mustafa Efe nsal'n srail ordusunda grev ald ortaya kt.
Yer mleri