Ba ba ba ba... Þerro...Mücahit Birinci
@birincimucahit
·
2s
Baþýma bir þey gelmeyecekse ben Süleyman Soylu'yu özledim...
Ba ba ba ba... Þerro...Mücahit Birinci
@birincimucahit
·
2s
Baþýma bir þey gelmeyecekse ben Süleyman Soylu'yu özledim...
THS Haber
@temmuzhaber
·
1 sa
CHP lideri Özgür Özel: "Asgari ücreti utanmadan %20 artýrmaya, 26 bin-26 bin 500 TL yapmaya niyetleniyorlar."
Rýdvan Baþtürk
@ridvanbasturk
·
40d
Bir de iþin þu tarafý var...
Bu haftaya kadar altýn almaya yanaþmayan bir yakýným bu hafta 1 lotluk ons altýn alýp bugün 10 bin dolar karla pozisyonu kapattý...
3870'ten 3970'e 100 dolar yakaladý...
Ayný USD veya TL karþýlýðýnda gram altýn alýp aylarca bekleyenlerin üzerinde kar yazdý...
Tabii tersi olsa zararý çok olurdu...
Kýsacasý piyasada fýrsat bitmez...
Gece kafanýzý yastýða koyduðunuzda sizi rahatsýz edecek iþlemlerden uzak durun...
Ercüment Devlet YahniciAykýrý
@aykiricomtr
Trafik kullarýna yeni düzenlemeler getirildi. Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya açýkladý:
- Cep telefonuyla araç kullanan sürücülere ilk seferde 5.000 TL, tekrarýnda 10.000 TL ceza kesilecek. 3. tekrarda ehliyetine 30 gün el konulacak.
- 1 yýlda 6 kez kýrmýzý ýþýkta geçenlerin ehliyeti iptal edilecek.
- 1 yýlda 5 kez hýz ihlali yapan sürücüler psikiyatri uzmanýna yönlendirilecek.
- 5 yýlda 2 kez ambulans ve itfaiyeye yol vermeyenlerin ehliyetleri iptal edilecek.
- Okul ve hastane önlerinde 30 km/s hýz sýnýrýný 76 km/s ile aþanlarýn ehliyetine 30 gün, 86 km/s ile aþanlarýn 60 gün, 96 km/s ile aþanlarýn ise 90 gün el konulacak.
@edyahnici
·
4s
Adamlar istanbul trafiðinin göbeðinde uzun namlulu silah kullanýyo bu daha telefon derdinde.
Dünyadan haberi yok. Yaþadýðý yer, Korku ve Yalan Ýmparatorluðu...Armagan Çaðlayan
@Armagan_caglaya
·
4s
Dün bütün gün hava tahmini yapanlar ayrý, meteoroloji ayrý , mesajlarýyla AFAD ayrý gerdi. Sel olacak, fýrtýna olacak, þehir baþýnýza yýkýlacak diye ! Bir bok olmadý . Bütün gece uykusuz kaldým. Aman sel olursa falan diye ! Sakin sakin yaðdý bitti. Zaten hepimiz gerginiz, ne istiyorsunuz abi bizden ?
mühendisyen
@muhendisyenn
·
44d
ABD'de 13 yaþýndaki bir çocuk, okul bilgisayarýndan ChatGPT'ye "Arkadaþýmý sýnýf ortasýnda nasýl öldürebilirim?" yazdý.
▪︎ Gaggle isimli yapay zeka tabanlý okul izleme sistemi, tehlikeli bulduðu ifadeyi anýnda polise bildirdi.
▪︎ 13 yaþýndaki çocuk tutuklandý..
Sabri UzunSabri Uzun
@SabriUzun28
Ýmralý’ya gidecek heyetin baþýnda, “1985 yýlýnda Orman Bakanlýðý’dan ihale alýp, cezaevlerindeki ülkücülerin maðduriyetini kazanca çeviren” siyasetçi de yer alsýn…
Hýrsýzlardan “çözüm süreci” beklenmez, para kazanma hýrsý beklenir…
Daha açýk yazamýyorum; özür dilerim..
@SabriUzun28
Emniyet Ýstihbarat Dairesi Eski Baþkaný / ÝN kitabý yazarý / Hýrsýz evin içindeyse kilit iþe yaramaz...
https://x.com/haskologlu/status/1975565426794082584
Linkte video var. Twitter çok yavaþladý.ibrahim Haskoloðlu
@haskologlu
🔴#SONDAKÝKA | Trabzon açýklarýnda bir patlama meydana geldi.
Patlama birçok bölgeden hissedildi. (61 Saat)
Yer Ýmleri