2011 yýlýndan bir haber.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-devret-254480
Soner Çaðaptay CÝA adýna mý yoksa Pentagon adýna mý sözcülük yapýyor fikriniz var mý?
Manyak bunlar, halk dusmani bunlar.
Sandiða saygisi olmayan ezikler bunlar.
Erdogan tarihimizde sandikta kazanma rekorunu elinde tutan, halk reyiyle secilmis ilk cumhurbaþkani.
Onun secim rekorlari yuzlerce yýl kýrýlmasý zor rekorlar.
Darbeci feto beslemeleri istediklerini yazsýnlar
Erdogan kendi kararýyla aday olmayabilir. Zaten 65 yaþýndan sonra aday olmak yok diyordu 2002'de.
Eger unutmamiþsa...![]()
Sevani salmislar 15 gun icinde kaybol yunandan demisler...SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Pek tv seyretmiyorum ama geçen gün Cübbeli Ahmet ve Hakan Bayrakçý'yý seyrettim.
Hakan Bayrakçý dedi ki, Türkiye'de ateist-deistlerin toplamý %17'nin üzerinde. Yükseldiði ortada ama bu kadar olduðunu sanmam. Bu da çok uzun zamandýr yazdýðýmýz bir konuydu.
Bir ülkeye referansý Ýslam olan bir hükümet getirmek istiyorsanýz, tabii bunu demokrasi denilen oyunun kurallarý içinde yapmak zorundasýnýz, laikim-Atatürkçüyüm diyen hükümetleri duvara toslatacaksýnýz. Ergun Göknel gibi bir Ýski Müdürü bulacaksýnýz, Nurettin Sözen gibi bir Ýstanbul Belediye Baþkanýyla, insanlarý canýndan bezdireceksiniz. Ýnanýn bunlarý bulmak hiç zor deðil. Hele o dönemin Chp Ýstanbul Ýl Baþkaný'nýn, nette videolarýný ve fotolarýný bulursanýz, gülüþünün, pardon sýrýtmasýnýn nasýl da Tevfik Göksu'ya benzediðini görüp, çok da þaþýrabilirsiniz.
Þimdi referansý Ýslam olan bir hükümeti duvara toslatarak, bir ülkeye gomonizm bile getirebilirsiniz. Fakat bugün Türkiye'de yeniden Kemalizmin güçlendiðini açýkça görebiliyoruz.
Nebati'ye bunu kim söyledi bilemiyorum( kesinlikle biri söyledi), adam ''gözlerime bakýn'' diyor.
Ben, yukarýdaki, geçmiþten gelen perspektifle baktýðýmda ''duvara toslayan'' bir ekonomi ve hükümet görüyorum.
Bu analez hiç þaþmaz.
Diðer taraftan, ortada pek çok yasadýþý yapýlan iþ olsa da(Cumhuriyet tarihinde yapýlmadýk kadar doðru iþ de yapýlmýþtýr) Tayyip Aðamla helalleþmek icap eder. Diðer türlüsü yakýþmaz. Tayyip Aðam o seçimleri bileðinin hakkýyla kazandý.
Burasý Ýsviçre deðil, bizler de Ýsviçreli deðiliz.
Yer Ýmleri