https://x.com/GusoderX/status/1992550917363687627
Linkte video var.Güvenli Sokaklar
@GusoderX
🔴 17 YAÞINDAKÝ GENÇ KUDUZDAN ÖLDÜ
Geçtiðimiz ay Diyarbakýr Ergani'de baþýboþ köpek saldýrýsýna uðrayan 17 yaþýndaki Hasan, #kuduz nedeniyle tedavi gördüðü Þanlýurfa'da hayatýný kaybetmiþti.
Hasan'ýn hastanedeki son görüntüleri ortaya çýktý.
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Turk milleti!
Benim doðduðum sene 1979 'da KUDUZ'un tedavi edilebilir olduðu ortaya konmuþtur.
Evet Kuduz Ölümcül Deðildir! Tedavi Edilebilirdir.
Virüs sinir sistemine ilerlemiþ olsa bile, kuduz erken müdahale edilirse durdurulabilir. Bir çalýþmada, Ýnterferon tedavisi ile maymunlarda %80'e varan koruma saðlandý.Dr.Ferhat Aslan'ýn sayfasýnda kuduzla ilgili bilgiler var.Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
6s
Niye apar topar Hacettepe Týp fakültesine götürülmedi hasta ? Merak etmiyor muyuz ?
Týbbiyeli Sözlük
@tibbiyelisozluk
·
5s
17 yaþýnda reþit bile olmayan hastanýn hasta mahremiyetine aykýrý görüntülerini yayýyor bu þahýs
@sagliklicozum
@saglikbakanligi
@dmmiletisimDoç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Bu adamlarýn sendikasýndan olan hiçkimse beni takip etmesin kardeþim. Bunlarýn ne idüðünü ben anlayamadým.Týbbiyeli Sözlük
@tibbiyelisozluk
·
1 sa
@Ferhatarslandr @sagliklicozum ve diðer 3 kiþiye yanýt olarak
Sen kimsin ki sana düþmanlýk edeyim,tanýmam etmem umrumda da deðilsin ama bence sen bilime düþmansýn,benimki durum tespiti çal sazýný söylemeye devam,bulmuþsun dinleyeni de..
Sana bu kadar rahat söz söyletenlerde kabahat.Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
EE Makale gönderiyorum. Tedavisi var diyorum. Bana bilime düþmansýn yazýyor. Makaleyi biz yazmýþýz. Tedavisi biz var diyoruz. Bu EE bize bunlarý yazýyor. Kim bu?
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Bir tane týp fakültesi hocasý anlattý mý size bu makaleyi?
Hayýr.
Ýþte o yüzden ben bu kamu üniversitesilerindeki en iyi enfeksiyon hastalýklarý hocasýyým.
En iyi derken
Ýyi birisiyim
Bununla gurur duyuyorum.
Sevmeyen utansýn
Düþmanlýk edenin Allah belasýný versin
Yardým edin Hukukta versinDoç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
11 Ara 2024
Beni dinleyiniz Türk milleti
Bir çocuk daha kuduzdan hayatýný kaybetmiþ. Hasta nerede yatýyor muþ? Þanlýurfa.
Nereye sevkedilmis?
Elazýð'a
Þimdi soralým e peki kardeþim 2 sene önce Bitlis'in 2 çocuðu niye apar topar Hacettepe'ye getirildi?
Bak arada bir sürü hastane var.
Orada da ölüyor hasta Hacettepe de de. Neden ?
Gelelim 2.soruya
Bu çocuk için niye basýn toplantýsý yok? Yine ýsýran köpekler ve karantina altýna alýnan köy nerede ?
Gelelim 3.soruya
Kim tedavi ediyordu da kime sevkedildi? Kuduz olduðu nerede tespit edildi? Hangi protokol uygulandý?
Gelelim 4. Soruya
Aþý oldu mu? Kuduz immunglobulin aldý mý?
Gelelim 5.soruya
Otopsi calismasý yapýlýyor mu?
Gelelim baþka bir soruya
Uleeyn ýsýrýklar Kuduz vakalarý güya hep güneyden siz niye uçaktan attýðýnýz aþýlarý batý illerine atýyorsunuz?
Cevap verin bakalým.
@klimik_dernegi
@cumhuriyetgzt
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
21s
Kýþýn o kadar çok sayýda besin zehirlenmesi olmaz. Sabotaj olur, proje olur, iþgal olur ama zehirlenme olmaz. Memlekette diplomalý maalesef çok aptal var.![]()
Katýlýyorum. Rýza Akpolat hýrhýz iþte, 700 yýlla yargýlanýyor. Onu Beþiktaþ Belediye Baþkaný yapan E T. Ali Ýhsan Aktaþ'ý da Ýmamoðlu'nun baþýna bela eden Rýza Akpolat.@kilicdarogluk “CHP rüþvetle anýlamaz. Derhal arýnmalýdýr.”
Chp arýnsýn ki, Ýmamoðlu'nun suçsuz olduðu ortaya çýksýn. Chp arýnmazsa oy moy yok...
Ýmamoðlu bizim süper kahramanýmýzdýr.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 25-11-2025 saat: 09:01.
Demek ki, Kýlýçdaroðlu'nun çabalarýnýn, Chp'nin oylarýný arttýrdýðý ortadadýr. Teþekkür ediyoruz.Haber Aktif
@haberaktifcom
·
29d
Sadece kendisini eleþtirenlerin
tweetlerini okusa 10 gün sürecek
- Kemal Kýlýçdaroðlu’nun videosuna 30.100 kiþi yorum yaptý.
- Grok, yorumlarýn %98’inin olumsuz olduðunu raporladý.
- 29.498 olumsuz tweetin her biri 30 saniyede okunsa, hepsini bitirmek 10 gün 5 saat sürüyor.
Apo'nun, Kürtler içinde karþýlýðý olmadýðý deðerlendirilmiþ, gitmeme kararý alýnmýþ. Pek çok anketçiyi dinledim, Chp'nin elinde de bizim bilmediðimiz veri setleri vardýr, karara saygý duymak lazým. Demek ki, Ýmralý sürecinden bir þey çýkmayacak. Chp üzerindeki hain damgasý kaldýrýldý.CHP, Ýmralý'ya temsilci göndermeyeceklerini açýkladý.
- “Biz bu meselelerin halkýn önünde yapýlmasýný istediðimizi hep söyledik.”
- “Heyete partimizden üye vermeyi de, toplantýnýn kapalý yapýlmasýný da doðru bulmuyoruz.”
Özel'in Selo'yu ziyareti vardý, bir kaç gün önce de Arýnç, Selo'yu ziyaret etti. Ardýndan Selo, Arýnç'ý yalanlayan açýklama yaptý.
Süreç, Selo üzerinden yürüyecek ve Chp ön almýþ durumda.
Chp açýsýndan bakýldýðýnda herþey yolunda.
Diðer taraftan, þayet F35'leri alýrsak, Türkiye-Ýsrail iliþkilerinin de yumuþayacaðýný öngörüyorum.
Fakat öncesi, yani Ýmralý sürecinin kadük olmasý sýralarý, Ýsrail'le iliþkiler daha da sertleþecektir.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 25-11-2025 saat: 09:17.
https://x.com/KendineMuhabir/status/1993034905861923227
Linkte video var, mutlaka izleyiniz.Kendine Muhabir
@KendineMuhabir
Cenk Özatýcý, Ýmralý Tutanaklarýný Ýfþa etti;
Apocular kendi arasýnda anlaþmýþ”
https://x.com/haberaktifcom/status/1992980715097481407
Linkte video var. Bravo...Gevrek gevrek gülüyor diye bu adama nasýl da haksýzlýk etmiþim. Çok düzgün adam. Bülent Tezcan'ý görmek istemiyoruz, Gökhan Günaydýn'ý, Suat Özçaðdaþ'ý görmek istiyoruz.Haber Aktif
@haberaktifcom
“Mücahid, Bülent, Mustafa, Bilal!”
CHP Grup Baþkanvekili Gökhan Günaydýn, Tarým ve Orman Bakaný Ýbrahim Yumaklý’ya dört isim verdi:
“Ben araþtýrdým, et ithalatý lobileri içerisinde sizin adýnýz geçmiyor. Ama þu sayacaðým isimlere dikkat edin! …Büyük paralar kazanýyorlar.”
Chp geliyor, hem de çýð gibi geliyor, ezip geçecek. Chp'nin siyasi bir rakibi yok, tek engel içindeki pisliklerdir. Kýlýçdaroðlu doðru söylüyor,
''Chp arýnmalýdýr.''
Ýmamoðlu bizim süper kahramanýmýzdýr.
Yer Ýmleri