Liseden hikaye yazarken, dolarda sert bir düzeltme geldi.
Short fýrsatýný kaçýrdýk be ya.
Liseden hikaye yazarken, dolarda sert bir düzeltme geldi.
Short fýrsatýný kaçýrdýk be ya.
Abi bu haberi dün gördüm. Bill Gates esir edilmiþ zavallý bir insan. Ne derlerse onu yapmak durumunda.
Bizde de var böyle biri.
Dünyada olan bütün kötülükleri ýþte bu fotodaki zavallý insanýn üstüne yikiyorlar.
Bunu defalarca yazdým da kýzýnýn bir Muslumanla evlenmesi, Müslümanlarýn toptan hedef alýndýðýný gösteriyor.
Bunu da yazdým defalarca.
Müslüman diyecek ki, benim koruyanim Allah'tir. Artýk tespih çekip Allahýn korumasýný bekleyecek.
Suriye, Irak, Libya, Tunus, Cezayir, Yemen, Arakan katledilen milyonlarca Müslüman hiç yardým gelmedi.
Yine gelmeyecek.
CENGÝZ tüccara/kervana güvenlik saðlamýþ. Kýsa zamanda tarihin en buyuk alanlý devletini bu sayede kurmuþ.
Blombergte gizem uzuner de türkiyenin dünya ticaretinden aldýðý paya dikkat çekiyor.
Bizde tüccara, sanayiciye, herkese nasýl güvenlik, adalet saðlanýr?
Var mý cografyacý aywaada cevap?🎯
2003'de bir tezkere vardý. Mecliste kabul edilmedi deðil, aslýnda daha fazla sayýda milletvekili kabul oyu vermiþti. Videolar nette var. Akp 2'ye bolunmustu. Tayyip Erdoðan kabul edilmesinden yanaydý.
Teskerenin reddedilmesini saglayanlar: Tsk, Abdullah Gül ve o zamanýn efsanevi Ingiliz Baþbakaný Tony Blair'di.
Tezkere kabul edilseydi, 60.000 Abd askeri tanklarý, toplarý, helikopterleri ve uçaklarýyla Turkiye'nin güneydoðu bölgesini iþgal etmiþ olacaklardý. Tek bir mermi atmadan.
Þimdi bugün orada olduklarýný düþünün, oradaki halkýn da onlarý desteklediðini,nasil bir beladan kurtulmuþ olduðumuzu anlarsýnýz.
Iþte büyük devletler, bir noktada baþarýsýz olduklarýnda bu hedeflerinden vazgecmiyorlar.
2003'de tezkere kabul edilseydi, Suriye içsavaþý hiç olmayacaktý.
Nihai hedefin Türkiye ve Iran olduðu çok açýk.
Abi coðrafyadan kurtarma sozlusune kalktým. 40 kiþilik sýnýfta 25 kiþi butunlemeye kalýyor. Not defterine
baktý, eþþek herif dedi ödevi de yapmamýþ. Tamam dedi çalýþmýþsin ama notlarýnýn ortalamasý yetmiyor.
Bu kadar öðrenci ikmale kalýyor, seni gecirirsem haksýzlýk olur.
Sana didi, 2 soru soracam, bilirsen gecersin. Sýnýfta býrakmak için soruyor ama yanlýþ adama soruyor.
Birinci soruyu sordu: Yesilýrmagin uzunluðu nedir? Heman söyledim 729 km.
Ikinci soruyu sordu: Kizilirmagin uzunluðu nedir? Soruyu duyunca ben baþladým ukalaliga.
Efendim dedim, Hayat Ansiklopedisinin Kýzýlýrmak maddesinde, Kizilirmagin uzunluðu 1031 km'dir. Coðrafya kitabýnýn ekler bölümünde ise 1033 km'dir. Artýgýn bunlardan hangisinin doðru olduðunu
siz takdir edersiniz.
Kýzdý. Ukala dumbelegi dedi, otur yerine eþþek herifi dedi. Ödevi 10 yaptý ve sýnýfý geçtim.
Kadýnýn gittiði sýnýflarda, ortalama 40 kiþilik sýnýflar, 10-15 kiþi direk geçebiliyor.
Herkes çok kýzýyor tabi...Bana didiler ki, coðrafyacýnýn evine gittin deðil mi? Kadýn kocasýný dövmüþ, evden atmýþ, boþanmýþ.
Oðlum didim siz manyak misiniz? Lan öyle þey olur mu? Lem kimse inanmýyor. O sorularý kimse bilemez diyorlar. Bütün okul çalkalanýyor.
"Coðrafyacýnýn .mýna kodu da öyle geçti" diye. Deyyuzlar kendi iftiralarina yine kendileri inanýyorlar.
COGRAFYACIDA HER KONUDA ANALEZ VAR ABI.
AHA BURAYA YAZIYORUM DEMOKRASI ILE OLMAZ. CENGIZ'IN YAPTIÐI GIBI KELLELERDEN TEPE YAPACAKSIN. HÝÇ ACIMAYACAN.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 19-10-2021 saat: 12:17.
dostlara selam olsun
buraya gelmezsiniz diye umudu kesmiþtim artýk
hakkatten topik süleymancýgýn çük biledigi yerde
insan bir haber verir çaldýrýr yaw
Hiç bir þey deðil. 500 milyar dolar ihracat 5 yýlda olur.ibrahim Haskoloðlu
@haskologlu
·
1d
Türkiye'nin dünya ihracatýndan aldýðý pay, Cumhuriyet tarihinde ilk kez %1'in üzerine çýktý.
2017-2018'de bu foruma yazdýðým tahminleri bulup bakabilirsiniz.
Hatýrladýðým ornekler: Dow 35.000 olacak.
Benzin 8 TL olacak. Italya Santorini de yanardað patlamasý olacak. Bizim Ege bölgesi ve Izmir külden etkilenecek. Bu olmadý ama Etna patladý. En son Ispanya Kanarya adalarýnda yanardað patladý.
Hurmuz boðazý týkanacak. Bu da halen olmadý ama Süveyþ týkandý.
Ve adýna baþlýk açtýðým efsanevi kehanetim:
1 TL 100.000 dolar olacak.
Lusiferazým þeytani ozelliklerim var.
Þeytan bir melektir. Gelecekten haber verirdi. 45.000-50.000 yýl önce gelecekten haber vermek seytanlastirildi. Insanlarýn telapati özellikleri vardý. Bu özellik koreltildi. Ve insanýn önüne bir cep tilifonu konuldu. Hesap makinesi gibi cep tilifonu insaný aptallastiriyor.
Türkiye ölçek ekonomisine gidiyor. 5 seneye herþeyi en kalitelisinden üretir.
Yer Ýmleri