Zamanýnda Rusya'nýn 1 numaralý müttefiðiydi.SON DAKÝKA!
Bulgaristan, casusluk yaptýklarý gerekçesiyle Rusya'nýn Sofya Büyükelçiliði'nde görevli 70 diplomatý sýnýr dýþý etme kararý aldý.
Zamanýnda Rusya'nýn 1 numaralý müttefiðiydi.SON DAKÝKA!
Bulgaristan, casusluk yaptýklarý gerekçesiyle Rusya'nýn Sofya Büyükelçiliði'nde görevli 70 diplomatý sýnýr dýþý etme kararý aldý.
Uzun Çavuþ
@uzuncavus_
·
47d
1-
@nedimsener2010
Benim kontrolümde olan
@freudun_talebe
isimli sayfa Twitter tarafýndan kapatýldýktan sonra, ayný isimle sahte hesap açan bazýlarý benim söylemediðim þeyleri, ben söylemiþim gibi yazýyorlar. Bu sayfa bana ait deðil diye tekerrür kere düzeltme2- yaptým. Senin hakkýnda o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklý olarak benim söylediðimi düþünüp bana pislik demiþsin. Benim çocuklarým var. Bu kelime onlarý üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eðer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadýðým, kim olduðumu Ak partinin......................................Uzun Çavuþ
@uzuncavus_
·
49d
3- en önemli isimlerinden birisi ile yaptýðým telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacaðým. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düþmanýnýz olabilirim ancak pislik deðilim. Þerefli bir düþmaným.
Nedim Þener
@nedimsener2010
·
6d
Sen dahil kimse benim hakkýmda bir þey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatýnda toplu iðne baþý kadar açýðý olan biri deðilim. Pislik lafýný da kullanmadým ben. Bunlarýn marifeti, varsa sözün bu FETÖ’cülere PKK, DHKP-C artýklarýna söyle.Özür dile demiyor. "Pislik" sözcüðünü düzelt diyor. Nedim Þener düzeltmiþ.Nedim Þener
@nedimsener2010
·
2d
2-suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de deðilim. Ama buna raðmen eðer bir AKP’li benim hakkýmda menfi bir þey söylemiþse bu onun ********liðidir, onunla da hesaplaþýrým. yayýnlamazsan senin de ondan farkýn kalmaz
Bundan kaset falan çýkmaz.
Emre Efser
@EmreEfser
·
2s
FETÖ’nün yayýn organý Zaman Gazetesi yazarlarý Ali Bulaç, Mümtazer Türköne, Þahin Alpay ve Ahmet Turan Alka hakkýndaki yurtdýþýna çýkýþ yasaklarý kaldýrýldý ve el konulan dijital materyalleri iade edildi. Yargý eliyle FETÖ’cüler bir bir aklanýyor.
Ýsveç ve Finlandiya'nýn Nato üyeliðine yeþil ýþýk yaktýlar.
Yazýk oldu, dik duramadýlar. Ruslar artýk güvenmezler.
Çok yanlýþ. Finlandiya'nin Rusya ile 1300 km siniri var.
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
39d
🔴Türkiye, Finlandiya ve Ýsveç’in NATO üyeliðine dair engelleri kaldýrdý.
Rusya paralel ithalata izin verdi. Fikri mülkiyet sahibinin izni olmadan(marka, tasarým, patent) Batýlý ülkelerin ürünleri, Ýran’da olduðu gibi, Rusya’da da satýlabilecek. Son dönem TL’nin deðer kaybýyla ünlü markalarýn taklit ürünlerinde yaþanan artýþ iyice patlama yapacaktýr.
Yer Ýmleri