Artýk olacaklardan ben sorumlu deðilim! Cihat!
- Teðmenken torpille Amerika’ya yüksek lisansa gitmeni,
- Orada iki senelik yüksek lisansý neden üç senede bitirdiðini,
- Dönüþte mühendis olman gerekirken babanýn torpiliyle mühendis iþaretleri takmýþken nasýl tekrar çýkardýðýný,
- Gemilerde çok az çalýþmýþken torpil yaptýrýp direkt Binbaþý iken Savaþ Harekat Subayý olarak fýrkateyne atanmaný,
- 2.Komutan iken kendi sýnýf arkadaþýn Alpay Çakarcan’ýn ayaðýný nasýl kaydýrdýðýný,
- Komutan iken TCG KEMALREÝS’i kaç kere limana vurduðunu,
- Geminin en önemli silahý olan HARPOON atýþý bile yapamadýðýný,
diðer subaylara yetkini devredip atýþ yaptýrmalarýný istediðini,
- Geminin revirinde Cem Astsubayý dövdüðünü, onun babasýnýn da seni dövdüðünü, gözlerinin morluðundan gemide bir hafta güneþ gözlüðü ile gezdiðini,
- Suat astsubayýn ölümündeki rolünü ve olayý nasýl kapattýðýný,
- Doktora tezini Ali Ýhsan Gürler’e yazdýrdýðýný,
- Rusya/Ukrayna limanlarýnda personeli zorla 23:59’da gemiye döndürüp sonra oradaki kadýnlarla ne haltlar yediðini,
- Neden iki kere boþanýp evlendiðini
- Komodor iken cahilliðinden dolayý her þeyi Arif Çýrtlýk’a yaptýrdýðýný,
- Komodor iken Doðu Akdeniz’de uçaðýmýz vurulduðunda þansa! o bölgede olmaný ve pilotlarýmýzýn çýkarýlmamasý için nasýl uðraþtýðýný,
- Rusya ateþesi iken ahlaksýzlýklarýna devam ettiðini, Ruslarýn aðýna düþtüðünü ve RTE Moskova’ya geldiðinde biat ettiðini,
- 28 Nisan 2017’de Kocaeli Adliyesinde savcý ile gizli toplantý yaparak Donanma iddianamesine yazýlacaklarý verdiðini ve savcýyý tehdit ettiðini,
2019’da TCG KEMALREÝS Bulgaristan’da liman ziyareti yaptýðýnda kaç personelin firar ettiðini ve senin olayý nasýl kapattýðýný,
2020’de Kurmay Baþkanýyken askeri gemilerin Libya’ya silah kaçakçýlýðý yapan gemiyi nasýl koruduðunu ve buna raðmen Almanlarýn gemiye nasýl çýktýðýný,
anlatmamý ister misin? Neyse yoruldum þimdilik, haberi görünce ilk etapta aklýma gelenler bunlar! Ben seninle uðraþmayacaktým ama kendin istedin! Bu arada adam ol ve söyleyeceklerini kendin söyle ona buna yazdýrma! Yakýnda görüþürüz!
@AAkinbas
@hmtklkn
@EGurbas_TR03
Yer Ýmleri