Herþeyim falso.Fuat
@fuataldemir
·
12s
Ýkizler burcu manita bulun ve piyasadan çekilin çok ciddiyim
Herþeyim falso.Fuat
@fuataldemir
·
12s
Ýkizler burcu manita bulun ve piyasadan çekilin çok ciddiyim
Fed faiz arttýrmayý býrakýrsa bir müddet daha devam eder mi? Bilmiyorum ki?Türkiye’de ekonomik tablo gün geçtikçe daha da içinden çýkýlmaz bir hal alýrken, gençlerin ve doktorlarýn ardýndan son olarak pilotlar da yurt dýþýna çýkmanýn arayýþýna baþladý.
Ekonomist Atilla Yeþilada ise Twitter hesabýndan yaptýðý paylaþýmda yakýnda bakkallarýn bile yurt dýþýnda iþ aramaya baþlayacaðýný dile getirdi.
Yeþilada paylaþýmýnda, “Yakýnda bakkallar da yurt dýþýnda iþ arayacak” ifadelerine yer verdi.
ÝBB Haber
@ibbhabercomtr
·
17s
Hasköy Yahudi Mezarlýðý’nda 81 mezara zarar veren ve yaþlarý 11 ile 14 arasýnda deðiþen 5 çocuk gözaltýna alýndý.
https://www.medyatava.com/haber/nazm...aklamis_263459
Bu olay ve bir kaç gun once yine bir ciftlik evinde oldurulen hanimefendi vardi, beni derin dusuncelere sevk etti.Eðitimci Nazmi Arýkan cinayeti ile ilgili kan donduran detaylar: Katil tam 42 kez býçaklamýþ!
Moral bozucu ama böyle haberler çok. Tvlerdeki haber bultenleri bunlarla dolu.Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
5d
Datça'da tekel bayii iþleten 42 yaþýndaki Erhan Okur kalbinden býçaklanarak öldürüldü.
Olayla ilgili 3 kiþi gözaltýna alýndý.
Cinayete tepki gösteren kalabalýk adliye binasý önünde toplandý.
Þüphelilerin adliyeye getirilmesi ertelendi.
........................Faik Toy
@faiktoy
·
13 Tem
Ürününü lisanslý depoya býrakmasý için yýllardýr çiftçiyi yönlendirdiniz en büyük avantaj olarak da elüs kredisini gösterdiniz. Bu yýl ilk kez çiftçi heyecanla ürünü lisanslý depolara vermeye baþladý ama bu sefer elüs kredisini dondurdunuz. Elüs kredisini çiftçi için hemen açýn.
Aslýnda çok doðru. Ama halk anlamaz bunu. Ve halka bunu söyleyemezsin.AK Parti| Metin Bulut: "Hayat pahalýlýðýnýn sebebi biz deðiliz."
Acemi siyasetçiye guzel bir örnek.
Bu haberi dün gördüm. Bugün yine paylaþýmda.KararHaber
@KararHaber
·
13d
Ýzmir Çeþme otoyoluna helikopter indi, iki yolcu alýp yeniden havalandý
Yer Ýmleri