Demirel 🎩
@thedemirkirat
CHP genel baþkaný sýfatýný taþýyan birinin Cumhurbaþkaný olma ihtimali yoktur.
Demirel 🎩
@thedemirkirat
CHP genel baþkaný sýfatýný taþýyan birinin Cumhurbaþkaný olma ihtimali yoktur.
Fransa'daki askeri kaynaklar, iki Sezar obüsün Rus silahlý kuvvetlerine her biri 124.000 dolara satýldýðýný iddia etti.
Fransýz milletvekili Castelnau,Twitter'den þunlarý yazdý
"Macron'un bir baþka baþarýsý, 2 Fransýz Sezar silahý Ruslar tarafýndan bozulmadan ele geçirildi."
“Hocam ben ekmek yemiyorum, tatlý yemiyorum, çaya þeker atmýyorum ama kan þekerim neden yükseldi?” diye soruyorsunuz ya sebepler iþte bunlar.Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
Günlük max þeker miktarýmýz 50 gramý geçmemeli. Gizli þeker kaynaklarý:
-Soðuk çay, kola, gazoz
-Meyve suyu
-Salata soslarý
-Ketçaplar
-Kremalý kahveler
-Meyveli maden sularý
-Meyveli sütler
-Kahvaltýlýk gevrekler
Hepsi diyabet riskini ciddi olarak arttýrýyor.
"Ergenekoncu Avcýlarýný" nasýl Tsk'nýn önüne attilarsa, birilerini de milletin önüne ativerecekler.Prof. Celal Þengör
@celal_hocaniz
·
1 sa
Menzil tarikat Þeyhi 2 milyonluk arabayla gezer, Cübbeli Ahmet Lincoln jiple, kýzlarý Porsche ile boðazda tur atýp balýk yer, Nihat Hatipoðlu otellerine otel zinciri ekler. Erbaþ vaazdan sonra 1 milyonluk Mercedes'ine biner.
Vatandaþa gelince "Peygamberimiz de fakirdi þükredin."
https://www.parlamentohaber.com/fran...klari-izleyin/
Fakat nasil Turkiye, 1970 sonrasi iki cephede savasabilecek bir askeri strateji gelistirmisse; Yunan da aniHasan Unal; "Abd'nin Yunan'i Turkiye'nin ustune surme ve bundan sonuc alma ihtimalinin zayif oldugunu" yazmis.
bir baskin saldiriya hazirlik yapmistir. 1970'lerden sonra uzerinde calistigi askeri strateji budur.
Turkiye silah sanayine ciddi yatirimlar yapti ve onemli sonuclar aldi. Yunan tarihinde ilk defa hava kuvvetlerinde Turkiye'ye ustunluk sagladi. Elinde 5.nesil ucaklar var.
Kucumsemeye gelmez. Isirir bu kopek.
Murat AltaþAbdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
17 Tem
Çiftçi arkadaþlara soru:
Bulunduðunuz bölgede "yüksek fiyatlarla" buðday toplayanlar var mý? Size veya bildiðiniz birine teklif geldi mi?
@MuratAltas0473
·
22s
Sebze meyvede onu yaptýlar Antalya'da.
https://tr.investing.com/news/crypto...eliyor-2328593
Hindistan’da kripto parayý yasaklama sesleri yeniden yükseliyor.Hindistan Parlamentosu’nda yaptýðý konuþma sýrasýnda kripto para kullanýmýný gündeme getiren Nirmala Sitharaman, Hindistan Merkez Bankasýnýn (RBI), kripto paralarýn ülkede finansal istikrarý bozucu etkiye neden olduðunu öne sürerek yasaklamak istediðini söyledi.
Yer Ýmleri