Yuh artik.........Con Sinov
@lordsinov
·
1 sa
Adana’da yapýlan uyuþturucu operasyonunda kuryelik yapan kiþinin polis olduðu tespit edildi. Daha da kötüsü uyuþturucu sevkiyatýyla ilgili talimat veren yönetici de savcýymýþ.
Yuh artik.........Con Sinov
@lordsinov
·
1 sa
Adana’da yapýlan uyuþturucu operasyonunda kuryelik yapan kiþinin polis olduðu tespit edildi. Daha da kötüsü uyuþturucu sevkiyatýyla ilgili talimat veren yönetici de savcýymýþ.
Haklý olmak yetmiyor. Dogru, gerçek ve haklý olmak. Bunlarýn hiç bir öneminin olmadýðý bir dunya, duzen, yaþam yikilmalidir.Arap Birliði Türkiye'yi kýnadý.
Yikin amk...
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 21-07-2022 saat: 13:28.
https://mobile.twitter.com/TrenSefi/...20746839293953Tren Þefi
@TrenSefi
Yine içimin yaðlarýný eriten bir video.
Ey Adalet kim haksýzsa eþek ýsýrsýn...
Hiç inanmýyorum ki...Aþý olun diyene de aþý karþýtlarýna da kimseye inanmýyorum. Ýnsanlari bu hale getirdiniz. Kaç yaþýna gelmiþ, deger mi?Esin Davutoðlu Þenol
@esenol
Aþý yapýlýrken insan niye gözünü kapar ki?
Hatýrlatma dozumu oldum
Fýrtýna büyük, sular yükseldi
Can yeleði takviyesi.
Hatýrlatma dozu için uygun gruplarda iseniz hatýrlatma dozunuzu olunuz
COVID19 aþýlarý milyonlarca hayat kurtardý.
Yalan ve Korku Imparatorlugu.
Kuzey Akým 1'de gaz akýmý yeniden baþlamýþ. Bakým daha baþlamamýþti ki? Bakimi Japonlar yapacakti, Japonlar oraya daha gitmediler bile. Bakim yapilmadan mi gazi actilar? Arastirmak lazim bunu.
Ýran Dýþiþleri Bakanlýðý:
“Irak'ýn güvenliði Ýran'ýn güvenliðindendir ve bu konuda Baðdat'a herhangi bir yardýmda bulunmaktan çekinmeyiz.”
Bir de "yandan çarklý aksak Temur" var. Vatikan'la iþbirliðinde olan. Ama Iran'ý nasýl yok edecen?eLimes
@messikom
·
43d
Ýran adlý fitne yeri ve alamut kalesi, haþaþileriyle birlikte yok edilmelidir..Safavi zamanýndan beri Oðuzlarýn, Orta Asya ile baðsýný koparmýþ, hainliklerle anadoluyu katletmiþ, zihinleri mankurtlaþtýrmýþtýr. Ezelden beri Habsburglular ve Vatikanla iþbirliði içersindelerdi.
Suriye ve Irak'a benzemez. Öyle bir girdap oluþturur ki, Türkiye de dahil çevresindeki tüm ülkeleri yerin yedi kat dibine çeker. Ufacik Suriye basimiza neler acti. Iran muazzamadýr be ya. Allah muhafaza.
Yer Ýmleri