Yerel Kaynaklarýn iddiasýna göre Türk savaþ uçaklarýnýn Aynel Arab'a düzenlediði operasyonda 22 Esed unsuru öldü.
Yerel Kaynaklarýn iddiasýna göre Türk savaþ uçaklarýnýn Aynel Arab'a düzenlediði operasyonda 22 Esed unsuru öldü.
Þükrü Sina Gürel
@sina_gurel
Ýki ay kadar önce Zafer Partisi heyeti olarak Suriye'de üst düzey görüþmeler yapmak üzere hazýrlýk yaptýðýmýzý açýklamýþ ve Dýþiþleri Bakanlýðýmýzla ve Surie makamlarýyla temasýmýzý baþlatmýþtýk. Bu arada Belarus'ta Suriye Hükümeti ile Hükümetimiz arasýnda görüþmelerinbaþlatýldýðýný memnuniyetle öðrenerek, önceliðin devletimizde olduðu düþüncesiyle Þam ziyaretimizi ertelemeyi uygun bulmuþtuk. Bendeniz, zaten 2016'da Þam'da Sn.Esad ile görüþerek, kendisinin Türk halkýna mesajýný Yurt gazetesinde duyurmuþtum: "Kardeþ olmaya mecburuz
Son günlerde Suriye'nin meþru hükümetiyle en üst düzeyde görüþmeler için hazýrlýk yapýldýðý bilgisi herkesçe malum olmuþken, bazý çevrelerce "özel" ziyaret planlarý yapýldýðý duyurulmaktadýr. Devletin resmi kanallarýnýn önüne geçme ve "özel" görüþmeler yapma tasarýlarýnýn,.................................Þükrü Sina Gürel
@sina_gurel
"piþmiþ aþa su katma" iþgüzarlýðý niteliðinde olduðunu düþünerek, Zafer Partisi olarak kaygýlanýyoruz. Kamuoyumuza saygýyla duyururuz.
Teyit edemedim. Doðruysa yazýklar olsun.ATAKIZ
@ATAISIK_
·
21s
Sahte bal ve tereyaðý üretmekten 15 kez ceza alan adamýn Tarým Kredi Marketlerine Genel Müdürü olarak atandýðýný biliyor muydunuz?
Engin Özkoç
@enginozkoc
·
9s
Bugün CHP aleyhine konuþanlarý özellikle not ediyorum. Çünkü seçim sonrasý ilk olarak “biz de sizdeniz” diye gelecek onlar. Araya karýþmasýnlar! Bize rüzgargülleri lazým deðil, deðiþim için çalýþacak neferler lazým. Son güne kadar azimle, kararlýlýkla çalýþmaya devam…Çok doðru bir tespit. Yoktur bir farklarý, hepsi dýþarýdan kumandalý. Ýþte yere göðe sýðdýramadýklarý Mansur yavaþ, geçen gün kopyaladým, aþýcý kadýn profesöre güzelleme yapýp, yað çekiyordu.Korcan Ayata PhD 🙂
@korcanayata
·
2s
Ben hayatým boyunca CHP’ye oy verdim. Konsolosluktaki oyum boþa gidiyor diye, Türkiye’ye gidip oy verdim. Pandemi sürecinde elinize geçen büyük þansý tepip halk saðlýðýnýn, eðitimin, insanlýðýn, adaletin çiðnenmesine þeyirci kaldýnýz, yeri geldi stepne oldunuz.
Kýlavuzu karga …
Çaðlar Tekin
@mcaglartekin
·
8s
Zelenski, Avrupa'nýn en büyük nükleer santralinin vurulmasýný emretti. Kiev'in birlikleri günlerdir santrali hedef alýyor, vursalar hem Türkiye'de hem Avrupa'da yaþam neredeyse yok olacak,yok oluþumuzu engelleyen þey Rus savunma sistemleri... Ama dünya sessiz, büyük ahlaksýzlýk
https://twitter.com/absurtbirhaber/s...01802872406018Absürt Haber
@absurtbirhaber
·
18s
Abbas Mousavi isimli þahýs, rüyasýnda gördüðü Hz. Hüseyin’in “kendine 3 el ateþ et, sana bir þey olmayacak” dediðini söyleyerek tüfekle kendini vurdu.
Ambulans istemeyen Mousavi, kan kaybýndan öldü.
Linkte video var da teyit edilmiþ deðil. Üçkaðýt da olabilir.
Bugün borsaya hiç bakmadým. Açýkçýlarý doðramýþlar.
https://twitter.com/ErtanOzyigit/sta...74480971776002Ertan Özyiðit
@ErtanOzyigit
·
29d
Çin'de son 60 yýlýn en kötü sýcak hava dalgasý.
DÝKKAT: fabrikalarý kapanmaya zorluyor...
Yer Ýmleri