ADR MEDYA
@ajansdreklam
·
56sn
Gülþen, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliðine sevk edildi.
ADR MEDYA
@ajansdreklam
·
56sn
Gülþen, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliðine sevk edildi.
Halil Babilli 🇦🇺
@halilbabilli
Avustralya'da 3.5 milyon ev kedisi, 7 milyona yakýn da vahþileþmiþ kedi var.
Vahþileþmiþ kedi, yabanda yaþayan istilacý tür. Ýnsanlarla yaþamýyor. Yaban kedisi deðil bu, kaçýp vahþileþmiþ. Her biri yýlda 720 yerli hayvaný öldürüyor. Doðayý bitiriyorlar. Kontrol çabasý bundan.Bir kedi günde 20 cana kýyar. Yýlda 720 çok düþük bir rakam.Ev kedileri suçsuz mu peki? Hiç deðiller. Dýþarý çýkabilen bir ev kedisi yýlda ortalama 110 yerli hayvaný öldürüyor. Ýki kedim var, vakitleri tamamýna erince bir daha kedi almayý düþünmüyorum. Kedinin istilacý tür olmadýðý bir ülkede olsam, alabilirdim.
Çaðlar Tekin
@mcaglartekin
·
1 sa
Alman der spiegel'e konuþan Ukrayna'da savaþan paralý askerler, Kiev'e baðlý ordunun komutanlarinin kendilerini yaðmaya ve hýrsýzlýða zorladýðýný itiraf etti. Neonazizimden þikayet Batý medyasýna da gecti.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
11s
Bak adamlar malýný mülkünü elinden alýyor,saðlýðýna kast ediyor, yavrunu aðulamak için can atýyor sen þimdi ayný cambaza bak oyunu seyrine dalma! Çýkarýrlar bir sakallý ve dekolteliyi birbirleri ile ortaoyunu oynatýrlar sen de aðzý açýk izlersin. Tazminat paralarý ceplerinde!
30 nisanda söylemiþ.Nasuh Bektaþ
@nasuhbektas
Gülþen’in 30 Nisan 2022’de söylediði söz bugün gündeme gelip bugün anýnda soruþturma açýldý. 2018 yýlýnda Çorlu’da 25 insan öldü.4 yýldýr iddianame ortada yok.
🔴#SONDAKÝKA
Þarkýcý Gülþen tutuklandý.
Fýrat Erez
@FIRATEREZ
·
4d
216'ya 1.
Bana yaptýklarýnýn aynýsýný yapýyorlar.
O maddeden yargýlanamaz ama tutuklama için baþka çare yok.
Cezayý baþka maddeden, yine bana yaptýklarý gibi 216'ya 3'ten verecekler, o da bir yerlerden dönecek.
🔴 } Abdurrahman Dilipak'tan savcýlara Gülþen tepkisi geldi.
💥Dilipak "Türkiye'nin tek gerçeði bu mu? SPK iddialarý, vurgun, ya da Fuhþiyat, uyuþturucu baronlarý ile ilgili iddialar ne oluyor… Huuu, sesimi duyan savcý var mý!"
🔴 } Savcýlarýn adaletin cenaze namazýný kýlýyor.
Yer Ýmleri