hayati þener
@saliminsali
·
23s
Bugün Bir yakýnýmýn beynine pýhtý atmasý ile intübe edildiðini öðrendim.Arpaköy/ORDU.Aþý olanlarýn bir süre düþük doz aspirin almasýný uygun buluyorum..
hayati þener
@saliminsali
·
23s
Bugün Bir yakýnýmýn beynine pýhtý atmasý ile intübe edildiðini öðrendim.Arpaköy/ORDU.Aþý olanlarýn bir süre düþük doz aspirin almasýný uygun buluyorum..
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/icral...uU-QykpejptYZg
Dar gelirli vatandaþlarýn icra ve haciz sorununu çözmek için hazýrlanan iki paketin ayrýntýlarýna NTV ulaþtý. 9 milyona yakýn vatandaþýn yaklaþýk 30 milyar lira tutarýndaki icralýk borcu tasfiye edilecek. Elektrik, su, doðalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleþmelerden kaynaklanan borçlarý devlet üstlenecek.
Ali Fuat Duatepe
@alifuatduatepe
·
2d
Þarkýcý Gülþen, sevk edildiði sulh ceza hakimliðince tutuklandý
Gülþen'in iþlemlerinin tamamlanmasýnýn ardýndan Bakýrköy Kadýn ve Çocuk Cezaevi'ne gönderilmesi bekleniyor
Öte yandan Gülþen, "Söylemimden rahatsýzlýk duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" açýklamasýnda bulundu.
Doç. Dr. Muhammed KeskinDoç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
6s
Susuzluðun ilk belirtisi nedir?
A) Susama hissi
B) Baþ dönmesi
C) Halsizlik, yorgunluk
D) Ýdrar renginde koyulaþma
E) Çarpýntý
@kardiyobey
·
1d
Susuzluðun ilk belirtisi susama, sonrasýnda idrarýn koyulaþmasýdýr. Baþýnýz dönüyorsa en az 1 litre sývý eksiðiniz var demektir. Çarpýntý baþlamýþsa bu kayýp daha fazladýr.
Susama olduðunda sadece su için baþka içeceklerle bastýrmayýn. Bunu yapamýyorsanýz idrar rengine bakýn.
“Kendinizi baþkalarýyla karþýlaþtýrmak, kaybedeceðiniz bir oyundur. Potansiyelinizi geliþtirmek için içsel çalýþmayý yapýn, çünkü Tanrý size tamamen size ait olan özel bir kývýlcým verdi.”
Eleanor Brownn
Ahmet Rasim KüçükustaFerhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
· 8s
Türkiye sýnýrlarý içerisinde bulunan üniversite ve özel araþtýrma laboratuvarlarýndan yurtdýþýna biyolojik örnek transferi durdurulmalýdýr.Bu konudaki tüm çalýþmalar durdurulmalýdýr.Bu hayati öneme haizdir. Biyoterörizm çaðýnda yaþadýðýmýz lütfen unutulmasýn.
@drahmetrasim
·
1 sa
Osman Durmuþ' a rahmet olsun!
Hatýrlatma dozunu olmamýþlara not: Bizi bu konuda ilk uyandýran o olmuþtu. Zamanýn Saðlýk Bakaný idi.
Sedef Kabaþ'ý da bu hakim tutuklamýþ.Alican Uludað
@alicanuludag
Gülþen'i tutuklayan hakim Ýbrahim Eroðlu, Ýstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliði'ne HSK tarafýndan 12 Aðustos'ta atandý. Yani, Sulh Ceza'da tecrübesi yalnýzca 13 gün. Hakimliðe ise 15 Temmuz darbe giriþiminden sonra baþladý. Yani, özel seçilmiþ biri. Ýstanbul'a da geçen yýl getirildi.
Haber
@Haber
Sedat Peker: “Ses kayýtlarýný yayýnladýðýmda Gülþen olayýndan daha ciddi þeyler bulmanýz gerekecek.”
Yer Ýmleri