Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulu, 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere doðalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptý.
Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulu, 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere doðalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptý.
Ahmet Aziz Nesin
@ahmetnesin1
·
23 Ara
FRANSA Dýþiþleri Bakaný Colonna Kürdistan topraklarýna yapýlan saldýrýlarý nedeniyle Ýran ve Türkiye'ye “gerekirse” yaptýrým uygulayabileceklerini söyledi, arkasýndan Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlý saldýrý oldu ve 3 kiþi katledildi. Ýlginç. [
Ne luzumu var? Türkiye'yi yönetecek bu vatandaþ.Çaðlar Cilara
@caglarcilara
·
24 Ara
Ýstanbul Beykoz’da uzun bir süredir otobüsler vaktinde gelmiyor. Biraz önce babam aradý, bu soðukta 1 buçuk saattir durakta beklediðini söyledi, þimdi gidip ben alýp evine býrakacaðým.
Diðer ilçelerde durum ne bilmiyorum ama artýk Ýstanbul’a odaklansanýz iyi olmaz mý?
Vedat Yenerer
@VedatYenerer
·
21s
Gazeteci olarak Sayýn Akþener'e soruyorum.
Yaklaþýk 4 ay önce, samimi fotoðraflarýnýz da olan kiþiyle (benim de iyi tanýdýðým olan eski Ýyi partili kiþiyle) "KAÇAK SARAY" dediðiniz yerde, kapalý kapýlar ardýnda, ÞOK bir karþýlaþma oldu mu?
Cevap bekliyorum..
Murat Ongun
@Mrt_Ongun
·
35d
Dünyanýn en hýzlý haber yalanlama merkezi Ýletiþim Baþkanlýðý da 72 saattir suskun. Devletin zirvesinin, Ekrem Ýmamoðlu’na siyasi yasak cezasý verileceðini bilerek duruþma öncesi toplantý yaptýðý ortaya çýkalý 3 gün oldu. Bu skandala SUSKUNLUK her yerde sürüyor.
Mýsýr
Süveyþ kanalýnýn satýlmasý veya kiralanmasý için Hükümete yetki vermeye hazýrlanýyor.
Yer Ýmleri