CHP Ýstanbul Milletvekili Aykut Erdoðdu: "ÝYÝ Parti kaybedecekse biz de kaybetmiþ olacaðýz…"
CHP Ýstanbul Milletvekili Aykut Erdoðdu: "ÝYÝ Parti kaybedecekse biz de kaybetmiþ olacaðýz…"
Bunu gördüm bugün zaytung haberi sandým.Muharrem Ýnce'nin Ümit Özdað ile yaptýðý ittifaktan da Whatsapp mesajý ile çekildiði ortaya çýktý.
Bu çok komik bir þey.
Bunlar Hacivat'la Karagöz gibiler...
CHP'nin 134 Milletvekili var, bu dönem Kýlýçdaroðlu'nun adaylýðýný desteklemeleri karþýlýðýnda, 4 Parti arasýnda 50 ile 60 arasý vekil pay edilecek.
Siz esas istifalarý kendi oylarýyla bir dönem önce AKP'den vekil olmuþ isimleri seçtirmek istemeyen CHP seçmeninde göreceksiniz.
)))))))))))))))))))
Kilicdaroglu'nu destekleyenler bence dikkatli düþünsünler.
Bir önceki mesaji okuyup, þöyle bir daha düþünün bakalým.
Keþke kimin baþa geleceðinin önemli olmadýðý, kýrmýzý çizgileri belli olan, alî menfaatleri önceleyen deðiþmez bir devlet yönetim sistemimiz olsa fakat biz bunu bugün güçlü bir LÝDER'le gerçekleþtirmek durumunda olan bir ülkeyiz!
Meral Abacik Iyi Parti'nin adayi Ýlker Baþbuð der mi?
Ersan Þen falan komik isimler.
Ilker Baþbuð olur.
Ulla Kilicdaroglu'nu öz kardeþi desteklemedi.
Abi adam dünyanin en buyuk çapsýzý.
Chp'nin baþýnda Kilicdaroglu oldugu icin Tayyip Agam supermen gibi duruyor.
Yahu bunu nasil goremiyorsunuz?
Benim gundemin budur. Gerisi umurumda degil.TCG ANADOLU, Türk Deniz Kuvvetlerine teslim edildi!..
Bundan da onemlisi var: Almanlarla ortak 4 denizalti yapiliyordu. Deprem oncesi, Suriye'ye sinir otesi harekat soylentuleri sirasinda Almanlar isi durdurdulardi.
Bu denizaltilar cok onemlidir.
Bunlarin bir an once bitirilip teslim edilmesi lazim.
Yer Ýmleri