Jeton geç düþtü ama düþtü sonuçta.Hulki Cevizoðlu:
"Eðer Erdoðan düþerse...Þuraya not býrakýyorum.Türkiye yüzyýl geriye gider ve Ülke tarumar edilir bunuda herkes bilsin."
Titanic'e oy verilir mi la?
Jeton geç düþtü ama düþtü sonuçta.Hulki Cevizoðlu:
"Eðer Erdoðan düþerse...Þuraya not býrakýyorum.Türkiye yüzyýl geriye gider ve Ülke tarumar edilir bunuda herkes bilsin."
Titanic'e oy verilir mi la?
Kadinlarin %39'u elini yikamiyor mu yani?Umumi tuvaletten çýktýktan sonra erkeklerin %37'si ellerini yýkarken, kadýnlarýn %61'i elini yýkýyor.
"Lütfen ellerinizi yýkayýn" iþaretinin bulunduðu durumda ise, ilginç bir þekilde erkeklerin el yýkama oraný %35'e düþerken, kadýnlarýn neredeyse hepsi(%97) elini yýkýyor.
Oy vermemek yetmez.Hayatýmda ilk kez doya doya oy vermeyeceðim. Sað faþizm gizli deðil açýktýr, açýktan yapýlýr. Sol faþizm ise melek yüzlüdür, insanlarýn aklýný alýr. Bugün Sosyal Demokrasi YDDnin Dünya’daki cici yüzüdür. Malum ajandalarý daha kolay uygular. Bizdeki þubesine ben oy vermem.
Kuyruklu yildizlar....Ali Babacan: “Tek bir kiþiye oy istemeyeceðiz. Bir kadroya oy isteyeceðiz.
Bir yýldýzlar takýmýna oy isteyeceðiz.
Altý genel baþkan, iki çok kýymetli ve baþarýlý belediye baþkaný arkadaþýmýzla yýldýzlar takýmý oluþturduk.”
Emevi camiinde namaz kilmayacak miydi bu uykusuz?Kemal Kýlýçdaroðlu: “Ahmet Davutoðlu’nun gerçektende güçlü bir entellektüel birikimi var. O bu süreci toparlayanlarýn baþýnda gelir. Günlerdir uyumuyor bu lider.
Esed benim Sunni kardeþime eziyet edemez demedi mi bu uykusuz?
Türk askerinin Suriye'de ne isi var?
Bu ikisi akraba, ne diyor bunlar?
BBP Lideri Mustafa Destici:
"HDP’nin içerisinde olduðu ya da desteklediði bir cumhurbaþkaný adayý, bir ittifak desteklenemez.
Bunun aðýr vebali olur. Hem bu dünyada hem de öbür dünyada çok aðýr bedel ödemek zorunda kalýrlar."
Altan Öymen ve Hikmet Çetin, Kýlýçdaroðlu ile Ýnce’yi bir araya getirmek için devreye girdi.
Ýki ismin önümüzdeki günlerde görüþeceði iddia ediliyor.
Yer Ýmleri