Russia’s victory would be catastrophic but a Ukrainian win would unleash WWIII, Marine Le Pen said.
Russia’s victory would be catastrophic but a Ukrainian win would unleash WWIII, Marine Le Pen said.
Öðretmenim diyor. Tekrar dünyaya gelse yine ögretmenlik yaparmiþ. Ben bu adami ogretmen yapmam. Çunku arpa hasýlý yapiyor. Kuru madde hesabini bilmiyor. Heryer yeþil ot, arpa hasilina gerek yok orada. Arpayi kuru verse cok daha faydali olur.
ABD| Foreign Policy | Analiz:
"Millet Ýttifaký, Türkiye'nin dýþ politika aktivizmine son vermeyi taahhüt ediyor."
Þuan en uygun adayin Ýmamoðlu olduðunu herkeþ anladý.
Akþener biliyordu. Karamollaoglu ve Davudoglu da biliyorlardi ama Kilicdaroglu'ndan cok daha fazla vekil koparacaklarini bildiklerinden, bilmiyormus ayagi yapip, Kilicdaroglu'nu desteklediler.
Dýþ dinamik...Dýþ dinamik...
Selahattin Demirtaþ...
Merhaba,
Aklýndaki, gönlündeki partiye oy vermek için çok haklý nedenlerin olduðundan eminim. Ama senin oyunla milletvekili çýkarýlmazsa bunun çok aðýr sonuçlarý olacak.
Lütfen akýlcý olanda birleþelim.
Oyunu, milletvekili çýkarabilecek partilere ver lütfen.Demokrasi, tiranlýða gidiþin en kestirme yoludur. Montesquie. 1748. Kanunlarin Ruhu.Milletvekili kazandýrmayan her oy, Erdoðan’a yarayacak.
Oy verdiðin parti milletvekili çýkaramazsa kendi elinle kendi geleceðini karartmýþ olacaksýn.
Yani þakasý yok: Ya tam diktatörlük ya da demokrasi.
Bildiðini biliyorum, yine de vurgulamak istedim.
Selam, sevgilerimle.
https://twitter.com/voiceofhellas/st...vM3qULj8Q&s=19
Ha ha ha....Birilerine benzettim bunlari. Romaliyiz abi...
Yer Ýmleri