"Allah, mutlak güç sahibi ve intikam alýcý deðil midir?"
(Zümer 37.)
"Allah, mutlak güç sahibi ve intikam alýcý deðil midir?"
(Zümer 37.)
Çin
Halktan Kýþ için gýda stoðu yapmasini istedi.
Çin
Bu kýþ gýdada tedarik krizi yaþanabileceðini o yüzden Halkýn gýda stoklamasi gerektiðini bildirdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...-gecti-1881456
Seçimlere dikkat çekildi: AKP hükümeti, EYT’liler ve asgari ücret için harekete geçti
AKP hükümeti, asgari ücret ve emeklilikte yaþa takýlanlara yönelik düzenlemeler için harekete geçti. Reuters haber ajansý haberinde, AKP hükümetinin söz konusu adýmýnýn seçimler öncesinde geldiðine dikkat çekti.
ANKARA KUÞU
@ankara_kusu
·
2s
Kýlýçdaroðlu bürokratlarý uyarýyor..
Bir sene sonra 280 milyar dolar, 5 sene sonra en az 500 milyar dolar ihracat yapacaðýz. Herkeþ kazanacak, sabrediniz...Türkiye'de ihracatýn ithalatý karþýlama oraný ekim ayýnda %93,4 ile tüm zamanlarýn en yüksek seviyesine ulaþtý.
Yakýnda uzun yýllar sonra dýþ ticaret fazlasý vermeye baþlayacaðýz.
Metin Solmaz
@metinsolmaz
Dün Ciguli'nin ölüm günüymüþ. Ne tatlý insandý. 57 yaþýnda gencecik öldü. Çok severdim. Yetenek fýþkýrýyordu. Çok underrated idi. Akordeon büyücüsüydü. Müthiþ bir gýrtlak, þovmendi. Dünya çapýnda olabilirdi. Burada soytarý muamelesi gördü maalesef sýk sýk. Burada ölemedi bile.++Burada bir hayat bile kuramadý, dönmüþtü. Gencecik kalp hastasý oldu. idefix yýllarý, bir gece yapacaðýz. Ciguli çýksýn istedim. Buldum menajerini. Avans vereceðim, hesap no sordum. "Boþver abi uðrar alýr" dedi üç kere. Ciguli'den bahsediyordu çocuktan bahseder gibi. Hakikaten++koskoca Ciguli avansýný almaya gelmiþti mahçup. Bulgaristan'dan buraya deðil de mesela Berlin'e gitseydi dünya sanatçýsý olmuþtu. Burada ancak Televole "þarkýcýsý" yapýldý. Greil Marcus'a göndermiþtim maille. Bayýlmýþtý.
Yer Ýmleri