Gülen'in zehirlendiği iddiası günlerdir var. Sadece montajlanmış bir video koydular, eski görüntülerdi.
Sağ olduğunu kanıtlayacak bir şey ortada yok.
Bu gece öldüğü ile alakalı epey mesaj vardı.
Gülen'in zehirlendiği iddiası günlerdir var. Sadece montajlanmış bir video koydular, eski görüntülerdi.
Sağ olduğunu kanıtlayacak bir şey ortada yok.
Bu gece öldüğü ile alakalı epey mesaj vardı.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
Bi iyi, bi kötü haberim var
Kötü haber: Benzine 1.01 TL, motorine 1.05 TL zam geliyor
İyi haber: Otogaza 65 kuruş zam bekleniyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-uzere-1887351
Seçim olmadan olmaz. Tayyip Agam'la olmaz. Huluti Agam'la olur. Chp ve Kilicdaroglu ile olmaz. Meral Abacikla olur.Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi’den, Türk Lirası'nın hızla değer kaybetmesine ilişkin “Döviz kurlarındaki aşırı dalgalanma ihracatı durduracak boyuta ulaştı. Dövizin ateşini düşürmek için politikacılar çözüm üretmeli” dedi.
Yeni bir sayfa açtik deyip insanlara umut verilecek.
IMF ile olmaz. IMF diyenler haindir.
Önemli miktarda üretim Çin'den Türkiye'ye taşınacak. Türkiye'de altyapı ve yetişmiş insan gücü mevcut.
Kur nerede stabil hale getirilmeli, seviye nedir?
Verimsiz işletmelerin battığı, verimsiz işgücünün ve verimsiz üretim araçlarının tasfiye olduğu seviye yeni kur seviyesidir.
MB'sının elinde bizim hiç bilmedigimiz veri setleri var. Onlar biliyorlar.
Acı ilaç budur. Sonrasinda çok hizli toparlanma gelir. Disaridan yatirim yağar.
Bir an once erken seçim yapılmali.
Tekrar yaziyorum Kilicdaroglu olmaz. Imamoglu, Yavas ve Tanju Ozcan harekete gecmeliler.
Aslinda gectiler, daha ne yapacaklar? Kilicdaroglu gormuyor, duymuyor, bilmiyor.
Maymun mudur, nedir?
İngiltere milli muharip uçağın ilk jet motorunu verdi...
fransa ile beringde didişiyor (balık işi malık işi.. küçümsemem... hak, haktır..)
Dünkü döviz işi Kav-cı ile Reisin eli ve dili belası.... Hazine tahvil faizi %21 üstüne çıktı.
Ağbalın son günü %14 idi...
bütçe açıkları başımıza dert oldu... Reis madem NAS'dan bahsediyor, resulullah gibi karnına taş bağlamak kamuda sonsuz tasarruf yapmak zorunda.
Son söz: İnsanın kurdu içindedir. Kabahati başkasında arama.
Büyük ihtimal o da yalandır.Mahmut Turgut ϜϓſÏ
@izmirrapper
·
26d
Evrenin 13,5 milyar yaşında olduğu, ilkel bir tahminden öte bir anlam taşımıyor bence.
Bloomberg'de bir coin reklamı gördüm.
Türk Devletler Teşkilatı kurulmuştu. Bu coin bu teskilatin ortak parası olabilir.
Afrika ülkeleri de katilacaktir.
Tayyip Agam giderayak para baronlarina cok buyuk kazik atacak.
Dolar caputtan baska bir sey degildir.
Pislikler dolari alip, cikiyorlar. Niye faiz artsin deye.
Tayyip Agam faizi endirerek karsilik veriyor. Dolar firliyor. Adamlar kuduruyorlar.
)))))))))))))))))))))))
Her defasinda daha yuksekten alacaklar. Al dolarini sektor.
Endir faizi Tayyip Agam.
Sapka cikariyorum.
Dolara atak gelirse faizi endirecez.
Türk Devletler Teskilati olarak dijital para cikardik bile. Ne dolari ulla? Al dolarini sektor.
56 tane Islam ulkesi var. Afrikali mazlum ulkeler var. Hepsi katilir abi.
Endir faizi Tayyip Agam...
Al dolarini sektor.
Yer İmleri