Lem o arabaya para virilmez...)))))))))))))))))
Lem o arabaya para virilmez...)))))))))))))))))
Ýkisi de üçkaðýtçý. Emme zuzaylýlarla temas kurulduðu açýklanacak.Ertan Özyiðit
@ErtanOzyigit
·
2s
Ünlü psiþik Uri Geller, çok yakýnda uzaylýlarýn Dünya ile temas kurmacaklarýný iddia etti.
The Sun gazetesine "Spielberg'in Üçüncü Türden Yakýn Karþýlaþmalar filmine hazýrlanýn, sanýrým bizi inceliyorlar. gerçekte ne istediklerini bilmiyorum" dedi.
50 bin yil once cep tilifonu falan yoktu. Herkeþ telapati ile birbirleriyle ve hatta zuzaylilarla iletisim kurabiliyorlardi. Herkeþ ama herkeþ bunu yapabiliyordu.
Þinci cep tilifonu yaptik, zuzaylilarla aramiza ruhban sinifi soktuk.
Ampul Ertanla þarlatan Uri Geler'a kaldi isimiz.
Ýzzet Özgenç
@izzetoezgenc
· 3s
Aðýr ekonomik bunalým sebebiyle alýnabilecek olaðanüstü hal tedbirlerine dair ...Ýris Cibre
@iriscibre
·
2s
Kimsenin bu talepleri, bahane ve kýlýf göstererek kabullenmemesini, fikre de alýþmamasýný tavsiye ederim!
Sadece ve sadece tepki gösterilmesi gereken, saçma sapan talepler zinciri.
Ekonomiden bihaber þahsýn heyecanlý taraftar istekleri gözüyle bakýlsýn, o kadar!
Anlaþýlýr EkonomiKanatlý paraKanatlý paraKanatlý para
@AnlasEkonomi
·
3s
TL'de deðer kayýplarý derinleþirken, Türkiye'de yabancýlara konut satýþlarý rekor kýrýyor.
Reuters
Þimdi böyle saçma sapan þeyler alirsaniz, yakin gelecekte hiç ummadiginiz seylere ihtiyaciniz olacak, onlari alamayacaksiniz.
Çünkü, Almanya için Urusya, Ingiltere'den çok daha önemli bir ülkedir.-Bild:
•Merkel, Ukrayna tarafýndan parasý ödenen silahlarýn Ukrayna’ya teslim edilmesini engelledi.
•Merkel, Ukrayna’nýn bu satýþ yasaðýný kaldýrmasý yönündeki talebinide reddetti.
Diyebilirsiniz ki, Ingiltere nereden cikti? Ya da bu haberin neresinde Ingiltere var?
Bu haberin yapilmasi Almanya'nin ulusal cikarlarina aykiridir. Bild, Der Spiegel, Le Figaro, New York Times, Boston Globe bunlarin hepicigi Ingiltere'den beslenir.
Ben aldým. Hz.ayvagobekli...Prof. Dr. Mete GÜNDOÐAN
@mtgundogan
Benim paramýn alým gücünü kim aldý?
Son birkaç ayda,
benim paramýn alým gücünün yarýsýný
birileri benden izinsiz olarak aldý.
Peki, o kimdir?
Ne yapcen sen perayý? Hi ho ho...
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
16d
Rusya’da hükümet, ülkenin Arktik bölgelerindeki permafrostun erimesinin antik ve ölümcül virüs ile bakterileri serbest býrakabileceði konusunda uyardý.
Yer Ýmleri