Ýþte bu, herkesin titrediði an olacak.
Ýþte bu, herkesin hatýrladýðý zaman olacak.
O gelecek. O kýþ gelecek.
Kim gelecek?
Neo deðil, tabii ki Trinity...
Ýþte bu, herkesin titrediði an olacak.
Ýþte bu, herkesin hatýrladýðý zaman olacak.
O gelecek. O kýþ gelecek.
Kim gelecek?
Neo deðil, tabii ki Trinity...
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...karimi-1892898
Caponlarýn raporuymuþ, Steven Cook'un söyledikleri ayný yere çýkýyormuþ.Erken seçim durumu da gündemdeyken, Tayyip Erdoðan'dan sonra Türkiye'yi kimin yöneteceði, hem Türkiye içinde hem de yabancý devletler tarafýndan raporlanýyor ve konuþuluyor. Japon bankasýnýn yayýmladýðý rapora göre Türkiye seçim öncesi Olaðanüstü Hal (OHAL) durumuna geçebilir ve seçimler bu þartlarda yapýlabilir. Tabii ki bu Türkiye için pek de olumlu bir haber deðil. Bu rapor bana CFR'de önemli bir yorumcu olan Steven Cook'un Foreign Policy'de 'Erdoðan Türkiye’ye liderlik edemeyecek kadar hasta olabilir!' baþlýðý ile çýkan analizini hatýrlattý. Orada da Türkiye'de sýkýntýlý yönetim þartlarýnda ve Erdoðan sonrasý dönemde Hulisi Akar'ýn Türkiye'nin baþýna geçebileceði ifade edilmiþti. Japonlarýn raporu ile Steven Cook'un söyledikleri hemen hemen ayný noktaya çýkýyor. "
Nereye çýkýyor? Hz.ayvagobekli'nin didiði yere çýkýyor.
Bu ülkeyi senelerdir Hulusi Agam yönetiyor zati.
)))))))))))))))))))))
Abi benim doðduðum yirde þeytanýn mezari vardý biliyon nu?
Bir de büyük bir dað vardý, dünyanýn en büyük mýknatýsý orasý.
Bu yüzden üstün güçlere sahibim.
Yakýnda 3.doz aþýyý olunca biraz daha güç sahabý olacam.
Forum üzerinden arzuhal döþerseniz, size de güç verirler. Þöyle;
Eyyyyyyyy olaðanüstü güçlerin sahaplarý, Hz.ayvagobekli olarak, kaldýrabileceðim gadder güç talep ediyorum. Vereceginiz bu güçleri insanlýðýn heyrine kullanacagimi beyan ediyorum. Bu güçleri kesinlikle borsa, piyasalar ve viopta kullanmacem.
Abi þinci ben zati güç sahabý olduðumdan fazla eðilip bükülmem tabe.
Sizler ilk defa isteceniz üçün "lutfedersiniz" "istirham ederim" deye isteyiniz.
Veriyorlar abi.
Didim abi...10.000 dene tavvuðum var. Tarraðý yidin. 1000 dene tosunum var. Tarraðý testislerle beraber yidin. Nasýl beslecen? 20 tavvuk, 4 dene koyun, 1 dene inekcaðýz, bir zebze bahcesi, 5 dene zeytin aðacý,Özcan KADIOÐLU Türkiye Bayraðý
@okadioglu
·
35d
Kümes hayvancýlýðý yapan bir arkadaþým diyorki,
Yem fiyatlarý o kadar arttý
En çok yem tüketen hindileri kesip satmaya baþladým.
3 dönüm yonca yiter de artar be ya. Yetkisiz abi vardý, solucan gubresi yapcem diyordu.
Üldü mü kaldý mi be ya?
Bunlar ülkeyi geri alýrlarsa bir duble irakýya satarlar. Bunu Yýlmaz Özdil'e söylettiler.dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
1 sa
Saflarý sýký tutun dostlar ülkeyi geri alýyoruz.
Garibim seçim olacak da seçilenler memleketi yönetecek sanýyor.
Hi ho ho
https://www.birgun.net/haber/tanju-o...-cikisi-369470
Olaðanüstü güçlerim ulduðunu yazmýþtým. Ul deyince uldururuz.Tanju Özcan'dan Cumhurbaþkaný adaylýðý çýkýþý
Bolu Belediye Baþkaný Tanju Özcan, Millet Ýttifaký’nýn cumhurbaþkaný adayýyla ilgili olarak, “Milletin kabul etmeyeceði bir isimle yola çýkmaya kalkarlarsa ben o noktada 100 bin imza toplayarak bir seçenek olarak ortaya çýkabilirim” dedi.
Ben Hz. Ayvagübekli...Selanikliyiz, suya bakanlardanýz...
Hz. Ayvagübekli'de icazet aldýn ný? Almadýn.Kemal Kýlýçdaroðlu: Ýttifak kabul ederse Cumhurbaþkaný adayý olurum.
U zaman ulamazsýn CB adayý. Hi ho ho
Olumm sen kimsun? Kasetle o partinin baþýna getirilmiþsin. Haddini bil.
Yer Ýmleri