12 tl altý "rekabetçi tl" ilkesine aykýrý.
13-14 arasý makul.
12 tl altý "rekabetçi tl" ilkesine aykýrý.
13-14 arasý makul.
Bahri Þenkal
@bahrisenkal
SEVGÝLÝ DOSTLAR
Baþarabilecek miyim bilemiyorum ama artýk din ve siyaset konularýna hiç girmeyeceðim! Birkaç çok önemli nedeni var!..1-Haksýzlýklarý ve zulümleri açýk ya da dolaylý biçimde yani susarak destekledikleri için Allah toplumun aklýný aldý! Dolayýsýyla artýk bir þey anlatmak mümkün deðil!..2- Yaklaþýk 10-15 yýldan beri hep bugünleri anlattým! Toplumun nereye doðru sürüklendiðini anlattým ama hiçbir faydasýnýn olmadýðýný gördüm!..
3- Sonuçta bu toplumla ilgili hiçbir þeyin aðza alýnýp konuþmaya deðmediðini ve deðmeyeceðini gördüm!..4- Öyle korkunç bir noktadayýz ki Ýslam'dan, Kuran'dan, peygamberden bahsetmek; hak, hukuk ve adaletten bahsetmek bu deðerleri aþýndýrýyor ve deðersizleþtiriyor!..Artýk çok geç...Ýnsanlar olacaklarý seziyor abi...5-Kýsacasý çok büyük bir çaresizlik içindeyiz! Maalesef bu tür dönemlerde hiçbir sözün etkisi olmuyor çünkü anlatma konusunu Allah devralýyor ve o toplumlarla hesaplaþýyor! Dolaysýyla bundan sonra söylenecek her söz de Allah'ýn iþine karýþmak gibi oluyor!..
Erem Þentürk
@EremSenturk
· 17s
Kulis Bilgisi:
Bazý üstü düzey ihracatçýlar basýna kapalý özel bir kahvaltýda buluþtular.
Dolarýn düzenli olarak düþmeye devam edeceðini ve hacimli þok düþüþler de olabileceði tahmin ediyorlarmýþ.The Big Short
@TekBasinaBorsa
·
15s
Bizim orda bir söz vardýr, at yalaný s.key.m inanani diye
Not : ihracatcýyým, ocagýn 2ci haftasý görüþelim.))))))))))))))))))))))
Eyüp'lü Sabri modeli krizi derinleþtirir.
Yer Ýmleri