Adamlarýn borsasý düþmemeli bu durumda. Aksi olmuþ yaa.
Adamlarýn borsasý düþmemeli bu durumda. Aksi olmuþ yaa.
Aferin güzel kýzým...Fiziksel temasýn engellenmesi þimdilik sevindirici. Ama bu durum uzun sürmez.
Diðer taraftan, bu olay sýradan bir olay deðil. Hindistan, Ýslam karþýtý olarak kendini doðru tarafta konumlandýrdý. Çin'in Müslümanlara sahip çýkmasý beklenir.
Çin karþýsýndaki taraf, kazanacak taraftýr.
Türkiye yapýsý gereði iki tarafý da seçebilir. Bence Ýslami referans geri planda kalacak, Uygur Türkleri sebebiyle, Türkiye Çin karþýtý cephede yerini alacaktýr.
Hükümet deðil de CB deðiþikliði olmalý.
Aferin güzel kýzým...Fiziksel temasýn engellenmesi þimdilik sevindirici. Ama bu durum uzun sürmez.
Diðer taraftan, bu olay sýradan bir olay deðil. Hindistan, Ýslam karþýtý olarak kendini doðru tarafta konumlandýrdý. Çin'in Müslümanlara sahip çýkmasý beklenir.
Çin karþýsýndaki taraf, kazanacak taraftýr.
Türkiye yapýsý gereði iki tarafý da seçebilir. Bence Ýslami referans geri planda kalacak, Uygur Türkleri sebebiyle, Türkiye Çin karþýtý cephede yerini alacaktýr.
Hükümet deðil de CB deðiþikliði olmalý.
Serkan Akýn
@Mimarserkanakin
1 Bugün bir fakülte hastanesinin yoðun bakýmýnda eniþtemi organ mafyasýnýn üyesi olduðunu düþündüðümüz bir doktordan zor kurtardýk Hastanenin ve doktorun adý bende saklý Bu iþleri normal yoldan çözemediðimiz için sosyal medyada paylaþýyorum
@saglikbakanligi
@drfahrettinkoca2 Týp hizmetleri ile ilgili normal olmayan þeyleri o kadar çok duymaya baþladýkki insan ne yapacaðýný bilmiyor Fitne olmasýn diye hastane ve doktor ismini vermiyorum. Ama olaylarý biz yaþadýk. Eðer ilgililer ararsa onlara her þeyi anlatýrým3 Pazar akþamý hastaneye yürüyerek giden eniþtem yoðun bakýma alýnýyor kalbi duruyor PCR testi negatif Üçüncü aþý yeni olmuþ Bugün öðlen bir doktor yeðenime ve abime HASTANIZ ÖLDÜ SÝZÝ ORGAN BAÐIÞI ÝÇÝN ARAYACAKLAR BÝZ ONLARI TANIMIYORUZ diyor4 Bizimkiler dr gerekli testler yapýlmadan böyle bir þeyi nasýl söylersiniz o zaman verin cenazemizi deyince ve diðer doktorlarla sorgulama baþlayýnca ortalýk karýþýyor. Çünkü hasta makineye baðlý ve yaþýyor. Gerekli testler de o sýrada bitmemiþ5 Ben 2 gündür hak vaki olur da size organ nakli derlerse sakýn imzalamayýn diye tembihliyorum. Benim derdim organ nakli ve beyin ölümüyle ilgili tartýþmalar ve konular. Meðer dr bizim hasta ölmeden iþi farklý boyuta taþýmaya çalýþmýþ6 Kendim baþka dr arkadaþlara Fiþi çekmek nedir
Bir hastanýn öldüðüne kim karar verir
Beyin ölümü nedir
diye sorunca onlarýn nasýl abondane olduðunu ve konuyu anlamlandýramadýðýný görünce biraz daha düþünmeye baþladým7 Bu twit serisi saðlýk sistemimize bir saldýrý deðildir. Olaylarý biz yaþadýk ve benzerini yaþayan arkadaþlarým var
@mondermehmet
Þunu anladýmki bir canlýnýn ölümüne ancak Allah CC karar verir. Fiþi çekmek diye bir þey yokSerkan AkýnMÜPHEM.
@muhpem
·
1 sa
@Mimarserkanakin
@saglikbakanligi
ve
@drfahrettinkoca
adlý kullanýcýlara yanýt olarak
peki eniþte hala cihaza baðlý mi fiþini çektiler mi
@Mimarserkanakin
·
1 sa
Cihaza baðlý yaþýyor þu an
Rusya'nýn askeri gücünün %60'ý Ukrayna sýnýrlarýnda ve sürekli tatbikat halindeler.Ruslarýn, 6 amfibi çýkarma gemisi tatbikat için Boðazlardan geçerek Karadeniz'e çýktý. 11 Þubat'ta da Kilo sýnýfý denizaltý Rostov-na-Donu (B-237) geçiþ yapacak.
Kanada, #Ukrayna'da ki vatandaþlarýna ilk müsait uçakla ülkeyi acilen terk etmelerini bildirdi.
Bunun aylýk maliyeti 7,5 milyar dolar.
Ýnsan olan tvye çýkýp bunu söylemez.
Cinin kisi basi milli geliri
kaç dolar?
Kaç yuan?
Kaç ras pirinç?
Aywaaaa..!..?
Yer Ýmleri