Kýlýçdaroðlu, Davutoðlu, Babacan, Gül kayýtsýz þartsýz bunu yaparlar.Ukrayna savaþýn baþlamasý halinde, Türkiye'den; boðazlarý, Rus gemi geçiþlerine kapatmasýný isteyeceklerini açýkladý.
Kýlýçdaroðlu, Davutoðlu, Babacan, Gül kayýtsýz þartsýz bunu yaparlar.Ukrayna savaþýn baþlamasý halinde, Türkiye'den; boðazlarý, Rus gemi geçiþlerine kapatmasýný isteyeceklerini açýkladý.
Nah yaparsýnýz? 1853'de de Osmanlý Ordusu sayesinde yaptýydýnýz.Ýngiliz Savunma Bakaný Ben Wallace:
“1853 yýlýnda benim baðlý olduðum Alay Kýrým’da Rus Çarý I. Nikolay’ýn kýçýna tekmeyi basmýþtý. Bunu her zaman yine yapabiliriz. Çar Nikolay, Putin’in yaptýðý hatanýn aynýsýný yaptý. Ne dostu ne de müttefikleri vardý.”
Þimdi gördüm. Ýran, Urus'un sýrtýna bir hançer saplayývermiþ.
Ýran Petrol Bakaný Cevat Uci, Avrupa’ya seslenerek Ýran’ýn doðalgaz üretim kapasitesini arttýrmayý düþündüklerini, Avrupa’ya doðalgaz ihraç etmek için gerekli kapasiteye sahip olduklarýný duyurdu.
Geçen gün, Münih Güvenlik Konferansýnda, bir hançer de Çin saplamýþtý.
Reuters:
"Türkiye; Moskova, Kiev ve NATO ile iliþkileri dengeliyor."
Bugün dünyada denge politikasýný en etkili uyguluyan biz olabiliriz!
Bixi yi tutan sen misin ayva adaþ hey gidinn heyy bende bixi ci idim eruh un daðlarýnda az mermi yakmadým ayva adaþ benim didem in abileri de Selanik’ten Yemen e gitmiþler dönememiþler bir daha tabi didem bütün ahaliyi abilerinin yetimleri de dahil mübadele de dönmüþler turkiya ya.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýngilizler, Prusya ekolüyle örgütlenmiþ bir ordunun(misal Osmanlý Ordusu) duramazlar. Tarih yazmadý.
Peki TSK'da Prusya ekolünü kim tasfiye etti? Asýl soru bu?
MG3...Sildim abi ben sen de sil. Reklama gerek yok.
Savaþ meydanýnda yapýlan askerlik anlamýnda, bu konuda çok maharetli epey akrabam var.
Yemen askerliðin en zor yapýldýðý yer abi. Okuduðum kadarýyla, buradan gemiyle gidiliyor, limanda iniliyor ve yaya olarak kaleye intikal baþlýyormuþ. Mesela 700 kiþilik birlikten, 120 kiþi kaleye anca ulaþabiliyormuþ. Gerisi þehit. Allah rahmet eylesin.
Yemen deyince çok üzülürüm.
Yer Ýmleri