Bu demektir ki; biz de çok yakýnda Sisi ile barýþacaðýz.Katar Emiri 30 Haziran Devrimi kutlamalarý için þimdiden CB El-Sisi'yi tebrik etmiþ.
Ýþte mevcut yönetim bunlar için uygun deðil. Deðiþim þart. Mursi'ye bu kadar destekten, Rabia iþaretlerinden sonra nasýl olacak. Mesela Salman'la barýþ da çok zoraki idi.
Esad ile nasýl olacak?
G7 ülkeleri olarak Rusya’dan altýn ithalatýný yasaklýyoruz.
- Biden
Nihat Genç
@nihadagenc
·
3s
Uður Dündar'ýn gözde siyasetçisi Demokrasi Arenasý programýnýn kahraman savaþçýsý (!) Aykut Erdoðdu, eski karýsýna telefonda yeni karýsý için 'elli erkekle yattý' diyor ve yeni karýsýný da torpille meclis üyeliðine yani vekil olmasý garanti bir makama getirtmiþ!E_Ercis_TR
@e_ercis
·
11s
Aykut Erdoðdu'nun eski eþinin paylaþtýðý ve tamamen özel hayatla ilgili bir meselenin siyasete alet edilmesi tiksindirici. Üstelik yeni evlenmiþ bir çift var. Bu video kayýt üzerinden Erdoðdu ve CHP'ye saldýrmak yakýþmaz, yakýþý kalmaz.Öteki Bakýþ
@OtekiBakis
·
9s
Aykut Erdoðdu’nun eþi hakkýnda söyledikleri beni baðlamaz
Ben koskoca CHP’de Parti Meclisi’ne bu kadar rahat þekilde birilerini sokmaya çalýþmasýna takýldým.
Bu adamlar iktidara geldiðinde liyakat getireceklerini söylüyorlar nasýl ikna edeceksiniz bu saatten sonra vatandaþý?Ahmet Üstün
@ElbasriSenn
·
1 sa
Nefret ettiðim biridir
@aykuterdogdu
..Ancak sevgili
@e_ercis
e sonuna kadar katýlýyorum.Özel hayatýn mahremiyetini ayaklar altýna alanlar en aþaðýlýk yaratýklardýr..Lütfen biz onlara benzemeyelim..Bize yakýþmaz..Görmezden gelin..Aslýnda bu konuda tweet atmam bile yanlýþ..REMZÝ GRZ
@RemziGrz
·
10s
Lafa geldimi Þeriatte bilmem kimin 4. karýsýmý olacan diyenlerin Cumhuriyet sayesinde 51.eþi olanlarýda gördük.
Aykut Erdoðdu tamam mý devam mý.?Aykut Erdoðdu
@aykuterdogdu
1- Bu akþam eski eþimle birkaç ay önce yaptýðým bir telefon konuþmasý sosyal medyaya düþtü… Bu konuþma görüntülü olarak kaydedilmiþ… Þartlar ne olursa olsun eski eþim ve çocuðumun annesi hakkýnda kötü birþey söyleyemem…Aykut Erdoðdu
@aykuterdogdu
·
9s
@aykuterdogdu
adlý kiþiye yanýt olarak
2- Eþim Tuba þu an hastaneye kaldýrýldý… Ben yanýnda olabilmek için Ankara’dan yola çýktým… Yaþattýklarým için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…OMBUDSMAN
@OMBUDSM56701087
·
9s
@aykuterdogdu
adlý kiþiye yanýt olarak
Yarýn sabah ilk iþiniz CHP'den istifa etmeniz olmalýdýr. Yazýk ediyorsunuz partiye...Özel hayat. Nokta. En azýndan istifa ediyor.ANKARA KUÞU
@ankara_kusu
·
47d
Aykut Erdoðdu milletvekili görevinden istifa edecek.
iWorldNews
@iWorldNews1
#Putin kam dringend in den Kreml, der Grund ist unbekannt.
Sie berichten, dass solche nächtlichen Besuche etwas Wichtiges sind.Gece Kremlin'in ýþýklarý hiç sönmemiþ.Google tarafýndan Almanca dilinden çevrildi
#Putin acilen Kremlin'e geldi, nedeni bilinmiyor.
Bu tür gece ziyaretlerinin önemli bir þey olduðunu bildiriyorlar.
Þu an Rusya Savunma Bakaný Sergey Þoygu, Ukrayna'da Rus Birliklerini denetliyor.
https://www.iha.com.tr/video-israild...yangin-221144/
Linkte görüntü var. Þöyle bir yorum var:
Abdullah Aðar
@abdullahagar2
·
53d
Ýsrail Hayfa'da büyük bir patlama ardýndan yangýn.
Ýran-Ýsrail geriliminin bir parçasý mý?
Ýran KKK ay baþýnda; “Ýsrail'in bir hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa'yý yerle bir ederiz” demiþti.
Devrim muhafýzlarýna yakýn hesap da; “Ýþte Ýran. Hayfa'da ayak seslerimizi duyuyor musunuz!”
Rus yönetiminin dün gece Ukrayna savaþýnýn gidiþatý ve Kaliningrad ablukasý meselesinde ciddi kararlar aldýðý iddia ediliyor.#Putin acilen Kremlin'e geldi, nedeni bilinmiyor.
Bu tür gece ziyaretlerinin önemli bir þey olduðunu bildiriyorlar.
J. Wick
@Lord_JWick
·
1 sa
@Lord_JWick
adlý kiþiye yanýt olarak
Kiev gece saatlerinde 14 füze ile vuruldu.
Rusya HIMARS sistemlerinin Ukrayna'ya verilmesi durumunda baþkent dahil Ukrayna'nýn birçok kentinin füzelerle vurulacaðýný açýklamýþtý.
Yer Ýmleri