Bugün Cern'deki deneyde bir þeyler ters gitmiþ ve usul usul 10 yýl geriye gideceðiz. Petrol biraz hýzlý baþladý.BRENT PETROL 100,85 -%10,32...
Bugün Cern'deki deneyde bir þeyler ters gitmiþ ve usul usul 10 yýl geriye gideceðiz. Petrol biraz hýzlý baþladý.BRENT PETROL 100,85 -%10,32...
https://www.alatin.com.tr/kategori/e...RoCnZMQAvD_BwE
Bu velaspitler 100 bin TL'nin üstünde ya laa?
#England Maliye Bakaný Rishi Sunak ve Saðlýk Bakaný Sajid Javid Kabine den istifa etti.
Ömer Murat
@omermurat_
·
4d
Erdoðan Ýtalya Baþbakanýnýn ziyaretinde bitkin bir görüntü çizdi. Son 4-5 gündür programlarýný iptal etme nedeninin saðlýðýnýn iyi olmamasýyla ilgili olduðuna dair söylentileri doðrular bir hali vardý. Fakat sosyal medyadaki bazý iddialarýn da epey abartý olduðu ortaya çýktý.
Litvanya Hava Kuvvetleri C-27 kargo uçaðý bugün erken saatlerde Türkiye'den Litvanya'ya uçtu ve teslim edilecek üç dron'dan ilki olan 1 Bayraktar TB2'yi demonte olarak.götürdü.
Litvanya dýþiþleri bakanlýðý resimleri ve bilgiyi paylaþtý...
Mehmet DOÐRAMACI
@MDogramaci34
- Ýyiliklerime karþý insanlardan nankörlük görüyorum. (Yanlýþ)
- Kime, hangi düzeyde iyilik yapacaðýmý seçemediðim için Rabbim; Nankörler eliyle beni uyarýyor ve "Kulum, muhatabýný iyi seç, hak etmeyene iyilik de zulümdür.
Zulmetme ki üzülmeyesin" diyor bana!.. (Doðru)- Ýnsanlara sevgi ve merhamet göstermede hesapsýz ve sýnýrsýzým. Ama hep Sevgim ve Merhametim suiistimal ediliyor. (Yanlýþ)
- Sevgi ve Merhamette sýnýrsýzlýk gibi bir inatlaþma içindeyim. Rabbimle adeta güreþ ediyorum. Her seferinde de Rabbim bana haddimi bildiriyor. (Doðru)- Çocuklar ne desem, ne istesem tersini yapýyor. Oysa ne dedimse, ne istedimse onlarýn iyiliði için çabaladým. (Yanlýþ)
- Çocuk; Özgür Allah Kuludur. Babalýk- Annelik; onlara Tanrýlýk taslama hakký vermez bize. Taslarsak; Allah, onlarýn Rabbi benim der, onlar eliyle!.. (Doðru).................................................. ...- Huzur olsun, herkes birbiri ile güzel geçinsin, hýr gür çýkmasýn istedim. Kimse düzelmiyor. Ýyilik istemek suç sanki? (Yanlýþ)
- Alemdeki denge ortadayken insanlara, ortama ayar vermeye kalkýyor; bunu iyilik kýlýfýna sarýyorum. Allah Sistemine karþý Haddimi bilmeliyim. (Doðru)
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
27d
Kars’ta kendisini 3 yýl boyunca taciz eden adamý öldüren Azra Erdað, ilk duruþmasýnda tahliye edildi.
Büyük Hadron Çarpýþtýrýcýsý (LHC) 3 yýllýk kapanmanýn ardýndan yenilenerek bugün rekor enerjiyle tekrar çalýþtýrýldý. Avrupa Nükleer Araþtýrma Merkezi CERN, daha önce hiç görülmemiþ 3 atomaltý parçacýk keþfedildiðini açýkladý.
Yer Ýmleri