Kýlýçdaroðlu: Lozan'ýn bayram olmasý için kanun teklifi vereceðiz.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/turk...891061f73597d5
Bu haberi nasýl yorumlamak lazým acaba?
Kýlýçdaroðlu: Lozan'ýn bayram olmasý için kanun teklifi vereceðiz.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/turk...891061f73597d5
Bu haberi nasýl yorumlamak lazým acaba?
Benim yorumum sakincali. Esad'in baþýna gelen gibi, "ölüm gösteriliyor, sýtmaya razý ediliyor."
Artýk deliye hergün bayram.
Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
Efektif: Elde bulunan, hemen kullanýlabilecek durumda olan yabancý para, nakit, banknot ve metal para
Bu kavramý önümüzdeki günlerde çok duyacaðýz...rxpuGökay
@gkytrndem
@senolbabuscu
adlý kiþiye yanýt olarak
Nakit param kalmadý tüm parama 4 tane araba 1 tane ev aldým hepsini enflasyondan korumak için yaptým.Þuan geçim sýkýntýsýna düþtüm arabalarým ve evlerimin fiyatý 4e katlandý ama satýlýða çýkarýyorum alan yok. Kredi istiyorum bankalar kredi vermiyor yada korkunç faiz ne yapacaðým?
@r_x_p_u
·
29d
Çözüm basit,geçim sýkýntýsý oranýyla eldeki varlýklarýn satýþ fiyatý iskontosu doðru orantýlýdýr
Geçim sýkýntýsýný bertaraf etme isteðiyle elindeki varlýklarý düþük fiyattan elden çýkarmanýn marjinal faydalarýný karþýlaþtýrýp eþitlendiði noktada bir satýþ fiyatý belirlemek gerek.
U.S. Central Command
@CENTCOM
·
3s
Salwa Yusuk (AKA Ciyan Afrin) a Deputy Commander of the Syrian Democratic Forces (SDF) - along with 2 fellow female fighters - was killed in an attack near Qamishli, Syria, on July 22, 2022.
[1 of 2Bu baþlýðý takip edenler muklaka biliyorlardýr, belki yeni gelip bilmeyen vardýr diye yazýyorum, CENTCOM, Abd Ordusunun ortadoðu komutanlýðýdýr. Tüm dünyayý kapsayan böyle 6 komutanlýðý vardý.U.S. Central Command
@CENTCOM
[2 of 2]
Salwa was a critical SDF leader who led forces in combat vs ISIS since the height of the fight to defeat the vile ideology in NE Syria in 2017.
CENTCOM extends our condolences to the Families of these 3 SDF fighters, the people in Northeast Syria & our SDF partners.
Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
Dünya nüfusunun yüzde 66,8'ine en az bir doz Kovid-19 aþýsý uygulandý.
Yarasýn!
A. Rafet K.
@ark_610
Alman Saðlýk Bakanlýðý dozlamada ciddi yan etki oranýný 5.000 kiþide deðil 5.000 dozda 1 olarak düzeltti.
Bu da demek oluyor ki bugün için 183,6 milyon dozda yaklaþýk 36.720 ciddi yan etki görülmüþ.A. Rafet K.
@ark_610
·
16s
Alman saðlýk bakanlýðý da bu konuda ham veri açýklamýþ deðil. Bu da oranýn bildirim ihmalleri ve muhtemel rakam oyunlarý nedeniyle aslýnda çok daha fazla yüksek olduðunu düþündürmüþtü.
5.000 dozda 1 demek aslýnda tekrarlarý da dikkate alýnca yaklaþýk 1.730 kiþide 1 demek.A. Rafet K.
@ark_610
·
16s
Alýntýlanan mesajdaki kaynak da ortada tüm ham veri olmadýðý için Avrupa ülkelerinde ve özelde Almanya'da çok geniþ (deneylerdeki komiklikten çok fazla) bir örneklemle hesaplama yapan bir çalýþmaya referans vermiþ.
Dedikleri gibi olabilir. Tüm veriler açýklansa oran netleþlirdi.prometheusmümaþat
@mumasat
·
20 Tem
@ark_610
adlý kiþiye yanýt olarak
Korkunç
@ertefem2
@mumasat
ve
@ark_610
adlý kullanýcýlara yanýt olarak
Korkunc degil fecaat Kizamik Asisinda ciddi yan etki "Anaphylaxia" 1: 1 000 000, "Thrombozypenie" 3:100 000 dir. Bu rakam 1:5000 katliam yapmaktir. !
https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik...ruyor-7259189/
CHP Covid-19 Danýþma Kurulu pandeminin 6’ncý dalga ile sürdüðünü açýklayarak, yapýlmasý gerekenleri ortaya koydu ve hükümeti önlem almaya çaðýrdý. Kurul, alýnmasý gereken önlemlere iliþkin önerilerini 20 madde olarak kamuoyu ile paylaþtý.![]()
Yer Ýmleri