35-)…çoðunluðu nedim özbek ve Diyarbakýrlý olarak bilinen emin’in üzerinde ancak baþka yakýnlarýnýn üzerine de yapmýþ. Baþka yakýnlarýnýn üzerine yapmýþ olduðu mallar da var. Yüce devletimizin þerefli polislerine samimi ihbarýmdýr: ali fuat taþkesenlioðlu 180 milyon dolarýný…
36-)…Bahçelievlerdeki villasýnda ve Halkalýdaki bir apartmanda olan karþýlýklý iki dairesinde saklamaktadýr. Bu olaylar basýna düþünce paralarýn büyük bit bölümünü taþýdý. Ancak bir bölümünün halen o evlerde olduðunu biliyoruz. Evlerin adresi baz istasyonu kayýtlarýndan…
37-)…çýkarýlabilinir. Bu evlerde 4 tane büyük kasa bulacaksýnýz. Paralar o kasalarýn içinde. Daha önce bahsettiðim ali fuat taþkesenlioðlu’nun oteli bitti. Otel Ýkitelli’de 5 yýldýzlýdýr. Otelin ismi QUA OTEL ancak o bölgede 2 tane QUA otel var onun da detayýný birazdan…
38-)…yazacam. Otelin sahibi Ali Ercan görünüyor (Ercanlar Grup). ali fuatýn SPK baþkaný olduðu döneminde bu kiþinin þirketi halka arz oldu. Bu halka arzlar tartýþmalý yani þaibeli halka arzlardý. Þirketin birinin ismi QUA GRANITE diðerinin ismi ise GEZÝNOMÝ dir. Bu þirketlere…
39-)…para yatýran küçük yatýrýmcýlar þu ana kadar paralarýnýn 2/3 sini kaybettiler. Belki onlarýn içinden bir tanesi intihar etti. Belki her þeyini kaybedip sokaða düþtü. Bu belkiler uzatýlabilinir. Ýþte size Yüce dinimizi anlatýp, bir kalem oynatmayla milyonlarca milyarlarca…
40-)…dolarlarý çalanlar bunlar. Sonra da din elden gidiyor, vatan elden gidiyor. Namusunuz yok lan sizin siz kahpesiniz. Ulan bir de utanmadan Müslümanlýktan bahsederler. Müslümanlýk bir makamdýr, bir yüceliktir. Siz insan deðilsiniz siz kahpesiniz. Bu þirketlerin de büyük…
41-)…ortaðý ali fuat’týr. Bir de bunlar çaldýklarý paralarý baþkasýnýn üzerine güvenerek nasýl yapýyorlar size onu da anlatayým. Bu din vatan sömürücüleri var ya bunlar býrak baþkasýna güvenmeyi kendi anasýna babasýna kendi çocuklarýna bile güvenmezler. Kýymetli dostlarým…
42-)…sizlerin çoðunluðu bilmezsiniz. Hamili senet þeklinde düzenlenmiþ þirket yapýlarý var. Mesela siz ticari sicilde o þirketi araþtýrýrken sahibi olarak birini görürsünüz ancak o çoðunlukla çulsuzun tekidir. Ya da bir arkadaþýna rica eder. Görünürde o vardýr. Ancak…
43-)…þirketin hamili senetleri kimin cebindeyse þirketin sahibi odur. Þimdi geldik cehennemin kapýlarýnýn açýlacaðý bölüme. Ben SPK ile ilgili açýklamalar yapacam dediðimde (takriben 1.5 ay önce) taþkesenlioðlu ve onlarýn arkasýndaki güç olan serhat albayrak bir karar alýrlar.
44-)Bütün suçlarý Ünsal Ban’ýn üzerine býrakacak þekilde karar alýrlar. zehra taþkesenlioðlunun boþanma dilekçesini mahkemeye verdikten sonra bu dilekçeyi ayný anda süslü sülümana yollarlar. güzel sülümana, aslan sülümana. Bazý güçler tarafýndan bilinçaltýnda LGBT’li…
45-)…birey yapýlacaðý korkusu yaþayan aslan sülümana. Ayný anda Ankara’da Ünsal Ban üzerinde polis tahkikatý yürütürken ayrýca da bir kriminal gruba gerekirse Ünsal Ban’ý herhangi bir bahane ile ortadan kaldýrýlmasý yönünde hazýrlýk yapmalarýný söylerler. Ünsal Ban’la…
46-)…ben telefonla birkaç kez görüþtüm. O da öldürüleceðini düþünüyor. Hatta eþi olan Ak partinin Erzurum milletvekili zehra taþkesenlioðlunun evde otururlarken kendisine býçakla saldýrarak kýsmen yaraladýðý olaydan sonraki gizlice çekmiþ olduðu görüntüleri bana yolladý.
47-) Ben de bu görüntüleri sizinle paylaþacam. zehra taþkesenlioðlunun elinde büyük bir kasap býçaðý varken seni öldürecem diyor. Ayrýca da sinir krizi geçirerek abisi ali fuat taþkesenlioðlu ve kocasý Ünsal Ban’ý kastederek siz para çalacaksýnýz siz para yapacaksýnýz…
48-)…ben ise rezilliðini yaþayacam tarzýnda bir þeyler söylüyor. Sayýn Savcýlar Sayýn Hakimler, ben suç örgütü lideriyim bahanesiyle dediklerimi ciddiye almýyor havasý yapýyorsunuz (tüm delillere raðmen) Ýktidar partisinin Erzurum milletvekilinden daha güvenilir þahit mi…
49-)…arýyorsunuz? Alýn kendi aðzýyla söylüyor. Ünsal bey senin adýný geçirmememi videoyu þu an yayýnlamamamý istemiþtin (telefon konuþmamýzda). Senin hayatýný kurtarabilmek için bunu mecburen yapýyorum. Hem de akit yapmýþ olduðum 40 yaþ altýna yalan söylemiþ olmamak için…
50-)…yapýyorum. Ne oldu lan hani beni küçültecektiniz. Bütün her þeyimi elimden aldýnýz (Onurum hariç) Kibrit kutusu fabrikasý açacam. Sonrasýnda hepinizi kibrit kutusuna sokacam gene zengin olacam. Siz haremisiniz siz kahpesiniz sizin namusunuz yok. (BÝR UMUTTUR YAÞAMAK)
Yer Ýmleri