Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
6sn
Ýstanbul Ticaret Odasý (ÝTO) Temmuz ayýna iliþkin Ýstanbul enflasyonunu açýkladý. Buna göre Ýstanbul’da enflasyon aylýk bazda yüzde 2.91 artarken, yýllýk bazda ise yüzde 99,9'a yükseldi.
Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
6sn
Ýstanbul Ticaret Odasý (ÝTO) Temmuz ayýna iliþkin Ýstanbul enflasyonunu açýkladý. Buna göre Ýstanbul’da enflasyon aylýk bazda yüzde 2.91 artarken, yýllýk bazda ise yüzde 99,9'a yükseldi.
https://www.aydinlik.com.tr/haber/ma...m-ister-336487Aydýnlýk
@AydinlikGazete
·
1d
Macron: Rusya ile konuþmayý sürdüren tek dünya gücünün Türkiye olmasýný kim ister?
Bu salaklara o paralarý kimse yedirmez. Aynen yazdýðým gibi, arkadaki baronda da bulamazsýnýz parayý. Para, bir batý ülkesinden aktarýlamayacak, yasadýþý bir yere aktarýldý.Cevheri Güven
@cevheriguven
·
3s
Saat 21:00'de...
Ünsal Ban-Ali Fuat-Zehra Taþkesenlioðlu üçlü piyonunun arkasýndaki gerçek baron ifþa oluyor.
Borsanýn Baronu "mega spekülatör" lakaplý kiþiyi ilk kez duyacak, vurguna ve baðlantýlara þok olacaksýnýz.
"Ýnlerine gireceðiz" teorisinin mucidi de videonun bonusu...
lt col temmuz
@temmuz1919
·
1d
Rusya dýþiþleri bakanlýðý sözcüsü Zakharova
Radyasyonun yayýlmasý için Rus turistler gerekli deðildir.
Üretim baþlýyor. Öncelik helikopter ve denizaltýlar. 4 denizaltý üretimimiz var, Almanlarla ortak ilerliyordu, Almanlar projeyi durdurdular.
Erken seçim olmuþ, olmamýþ, kim CB olmuþ hiçbirinin önemi yok. Ýki kiþinin görevine devam etmesi, mevcut projeleri aynen sürdürmeleri, bunlara engel çýkarýlmamasý ülkemiz için olmazsa olmazdýr. Bu kiþiler,
1-Prof.Ýsmail Demir.
2-Hulusi Akar.
Denizli Sanayi Odasý Baþkaný Müjdat Keçeci: "Senelerden beri ilk defa böyle bir doðalgaz ve elektrik zammý gördük. Bu zamlarý yansýtmazsak sanayici batar. Kral çýplak, ben bunu söylüyorum."
https://mobile.twitter.com/ateistcom...67790126350339Gürkan Ayata
@ateistcomtr
·
7s
Sümerolog Muazzez Ýlmiye Çýð, kara çarþafý fahiþeler gizlenmek için giyerdi dedi. Ýzmirli bir avukat ýþýk hýzýyla þikayetçi oldu. Muazzez haným boþuna zaman kaybý dedi, duymazdan geldiler...
Muazzez haným mahkemeye tabletleri ve delilleri sundu ve davayý kazandý.
Celal Þengör
Tweet dizisini okumaya linkten devam edebilirsiniz.
Hakan Atilla: Taþkesenlioðlu'nun ne sýfatý vardý da genel müdür oldu anlayamadým, belki imzayý atan Babacan biliyordur.
Yer Ýmleri