dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
29d
Dün benim çocuða ekmek alsýn diye 15 TL verdim. 3 ekmek almýþ para üstü vermediler diye saatlerce ekonomi çok kötü diyip durdu. 12 yaþýnda!
Ahaaaaaa... Said Sefa fetöcüsüsünü gördünüz mü, dünkü mesajýnda nasýl hedef saptýrdý? Azerbaycan'da olduðunu iddia ediyordu, mesajý kopyalamýþtým.LEVENT GÖKTAÞ BULGARÝSTAN'DA YAKALANDI...
Hadi bakalým Almanya, bizim 4 denizaltýyý ya tamamlarsýn, ya tamamlarsýn...Bize denizaltý lazým. Mavi Vatan üçün...
Türkiye'nin ihtiyacý olan denizaltýlar ve helikopterler, uçar birlikler, tanklarýn hiçbir önemi yok. Ayrýca bir sürü para, zaman ve emek harcanan Anadolu LHD'si var. Tamamen gösteriþ. Karadeniz'de Ruslarýn amiral gemisini batýrdýlar. Tabii ki iha ve sihalar gereklidir.
Ýyi yoldayýz. Devamke...
rxpu
@r_x_p_u
·
1 sa
18.22 vurdu çekti.
Adalet Bakanlýðý ve EGM Ýnterpol Daire Baþkanlýðý, Göktaþ’ýn Türkiye’ye iade edilmesine yönelik iþlemlere baþladý.Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüðü Ýnterpol Daire Baþkanlýðý’nýn talebi üzerine hakkýnda kýrmýzý bülten çýkarýlan Necip Hablemitoðlu suikastý zanlýlarýndan firari emekli albay Levent Göktaþ, Bulgaristan’ýn Svilengrad þehrinde yakalandý.
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
·
4d
Levent Göktaþ, Bulgaristan'da yakalanmýþ. Yakalanmadan (veya teslim olmadan) üç gün önce aralarýnda
@ismailsaymaz
'ýn da olduðu bazý gazetecilere 7 sayfalýk bir mektup göndermiþ ve bu "deðerli" gazetecilerimiz mesleklerine bir kez daha ihanet ederek mektubu sümen altý etmiþler++++Tabii Göktaþ yakalanýnca mektubu sümenin altýndan çýkarmak icap etti. Sabah Halktv'ye uykulu gözlerle baðlanan Ýsmail Saymaz, 3 gün önce kendisine gönderilen mektuptan "þimdi haberdar olduðunu" söyleyerek komik duruma düþtü. Üste bir de "Benim haberim olsa anýnda yayýmlardým"++.................................................. .....++diye "gazetecilik" cakasý attýBu tafra en az Levent Göktaþ'ýn mektubundaki "Ben Hablemitoðlu'nun adýný cinayetle suçlandýktan sonra duydum" ifadesi kadar inandýrýcýydý be Ýsmail. Levent Göktaþ olayý ile ilgili gün içinde yazacaklarým olacak.
Boðazlardan geçen gemiler için navlun ücretinin arttýrýlmasý sebebiyle Türkiye de etkilenebilir. Bence etkilenmeyecek.Rusya Baþbakan Yardýmcýsý Aleksandr #Novak, Rus petrolüne yönelik tavan fiyat uygulanmasýný destekleyen ülke ve þirketlere petrol ve petrol ürünü satmayacaklarýný söyledi.
Yer Ýmleri