Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
5d
Haber: ABD'de enflasyonun beklentileri aþmasýyla kripto paralarda büyük satýþ geldi. Bitcoin günlük yüzde 9'a yakýn kayýp yaþayarak 20.350 dolara geriledi.
Soru: ABD'de enflasyona karþý Bitcoin'i ürettiler diye açýklama yapan ekonomist arkadaþlarýn bu duruma bir yorumu var mý?
Abd'de Müslüman'ý Allah korusun. Bu araþtýrma ve bu haber bu anlama geliyor.Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
10d
ABD’de yapýlan bir araþtýrma, mevcut eðilimin sürmesi halinde ülkedeki Hristiyanlarýn oranýnýn, 2070 yýlýna geldiðinde normal nüfusun yarýsýndan daha aza düþeceðini ortaya koydu.
Öðrenciye kendi ikametgahýnin olduðu bölgede okul tercihi halinde ek burs verilmeli.
Öðrenci ailesine yakýn yerde okumalý.
Öðrenciler yarým gün iþte calýþýp okuyacaðý sekilde ders saatleri okullarca planlanmalý.
Alman okurken çalýþabiliyorsa noye biz yapmýyoruz.
Þindiki durumda 23 yaþýna gelip de ömründe bir iþte çalýþmamýź mexunlar ülkesi oluyoruz.. be yaaa.!![]()
Þenay 🇹🇷
@Senay__34
·
21s
Birini tanýmanýn en iyi yolu nedir?
efsun 🇹🇷
@efsunelif1
·
17s
Borç ver.
Aywaa..
Lisede biz fransizcaciydik.
Diger sinif ingilizce.
Ingilizce hocasi dersin metnini, sorularini, cevaplarini ezberletirdi onlara.
O siniftan mezun olan bir arkadas turistlere msl satan bir magazada hemenise baslamisti.
Yine o siniftsn 3 profesör, 2 doçant, birksç doktoralý cýktý.
Bizim siniftan yuksek lisans yspan bile cikmsdý.
Fransizcamiz týntýn idi çünkü.![]()
Devlet lisesiyse ve ingilizceyi oðrettiyse iyi hocaymiþ. Ben ortaokul-lise Fenerbahçe Lisesinde ögrenemedim Ingilizceyi. Hiç ogreneni de gormedim. Nedense Ingilizce dersini hiç sevmiyorduk. Ingilizce dersinin oldugu gün kýrýyoduk okulu. Bize yakin Bati Dilleri Merkezi vardý, oraya devam edenler galiba 3 kisi hepsi de Tip Profesoru oldular.
Yer Ýmleri