Pusholder
@pusholder
·
24d
Ýspanya Maliye Bakaný, zenginlere ek vergi getirmek için çalýþma yaptýklarýný açýkladý.
Pusholder
@pusholder
·
24d
Ýspanya Maliye Bakaný, zenginlere ek vergi getirmek için çalýþma yaptýklarýný açýkladý.
Teyit edilmiþ deðil. Sosyal medyada böyle bir olay var.Sondakika
Ukrayna Ordusu Donetsk batýsýnda büyük bir taarruz baþlatarak, Rus savunma hatlarýný kýrdý.
Rus Putin'in Ras-putin'i olmak Kadirovun yanlýþý.
Çeçen halkýný nereye sürüklüyor?
Nefsi müdafaa deðil bu. Îlâ-i Kelimetullah hiç deðil.
Böyle bir harpte ölen/öldüren çeçen'in dînî durumu da müþkil.
Aywaaaa...!
Çeçenler sakata geliyorlar.
Üzülüyorum.
Ukrayna'ya Rus Putin'ler gidip savaþsýn.
Abi Ruslarla 465 yýl savaþýldý. Ruslar, Kafkasya'ya kayýtlý 5 milyon askerlerini gömdüler. Çerkezlerin kayýplarý belli degildir. 1 Rus askerine karþý 10 Çerkez þehit edilmiþ olsa, 50 milyon, 20 Çerkez þehit edilmiþ olsa 100 milyon kayýp demektir. Ýnan ki bu oran 50'den fazladýr.
Çeçenistan'in bugün nüfusu sadece 1 milyon 300 bin. 10 sene once 700 bin bile deðildi. Putin, Çeçenistan'ý ihya etti. Bu kadar iyilikten sonra savaþmamak çok büyük kalleþlik olurdu.
Bence Çeçenler dogru taraftalar. Çeçenler bu olayla birlikte Rusya'dan yana olmadýlar ki? 10 yildan uzun süredir Rusya ile müttefikler, uzun süredir Rusya'nin 1 numarali muttefiði Çeçenlerdir.
Ruslar, Ukrayna'da kendi topraklari için savaþýyorlar. Harkov, Donets, Lugansk Rus topraklarýdýr.
Kirim'da ise Sivastopol Deniz Ussu var, Karadeniz filosunun karargahi burasi. Burayi birakmalari mumkun degil.
Putin, son konuþmasýnda bu bolgelerde referandumlarin yapilacagini acikladi. Referandum sonucu bu bolgeler artik Rus topragi sayilacaklar. Artik buralara Ukrayna saldirmaya kalkarsa, Ruslar Kiev, Liliv gibi sehirleri agir silahlarla vurabilirler.
Bu dünyada Rus topragina çökemezsin.
Ýsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
1 sa
Kýlýçdaroðlu, “Benimle misiniz?” diye sordu.
Ýmamoðlu ve Yavaþ, “Yanýnýzdayýz” diye yanýt verdi.
Bugün itibariyle CHP’de Cumhurbaþkaný adaylýðý bahsi kapandý.
CHP’nin tek adayý: Kýlýçdaroðlu.
Bu, 2 Ekim’de CHP’nin ev sahipliðindeki toplantý öncesi Altýlý Masa’ya da bir mesaj.
Bu kadar net deðil. Çok karýþýk mevzu. Ne Kilicdaroglu ne de Tayyip Agam CB olamayabilir.Hidayet Sevinç🇹🇷
@hidayetsevinc
·
1 sa
Kýlýçdaroðlu'nun çaðrýsý üzerine
@mansuryavas06
'da #Yanýndayým dedi. 2023 Cumhurbaþkanlýðý seçimi Erdoðan'a þimdiden hayýrlý olsun.
Muhalif seçmenler olarak bugünden itibaren 2028'in Cumhurbaþkaný adayýný tartýþmaya baþlayabiliriz.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
7d
#Ukrayna’da #Rus iþgali altýndaki 4 bölgede bugün referandum yapýlýyor. Herson, Zaporijya, Donetsk ve Luhansk’da yapýlan referandum için bu sabah oy verme iþlemi baþladý. Oy verme iþleminin Salý gününe kadar devam etmesi bekleniyor.
Yer Ýmleri