Deli Çavuþ
@delicavus_nth_
Yakýnda görüþeceðiz...
Deli Çavuþ
@delicavus_nth_
Yakýnda görüþeceðiz...
Abd yapýmý F-16 satýn alma anlaþmasý baþarýsýz olursa Türkiye Rus yapýmý Su-35 savaþ uçaðý satýn almayý düþünebilir.
-Ýsmail Demir
Savunma Sanayii Baþkaný
Ali Dag
@AliDag57978059
·
11s
Ýran'da mollalar yurt dýþýna kaçýyormuþ
inþallah o yurt dýþý Türkiye Cumhuriyeti deðildir.
https://mobile.twitter.com/Demokratl...18449633095682
Ýmamoðlu'nun belediye baþkanlýðý baþarýsýz. Hep tatildeydi.The Democrat*
@Demokratlik
Erdoðan: %40,4 - %46,5 :Ýmamoðlu
Erdoðan: %38,2 - %49,8 :Mansur Yavaþ
Erdoðan: %42,3 - %44,0 :Kýlýçdaroðlu
Anketlere göre Erdoðan'a sýrasýyla Ýmamoðlu %6, Yavaþ %12, Kýlýçdaroðlu ise yalnýzca %2 fark atýyor. Anketlerde en fazla "kararsýz" ve en az "fark" Kýlýçdaroðlu'na ait...
Mansur Yavaþ baþarýlý ama konuþamýyor. Sadece Beypazarý Belediye Baþkanlýðý var. Þuan böyle bir fark olsa da seçim sürecinde, Tayyip Aðam ezer geçer onu. Mansur Yavaþ kameralarýn önünde çok hata yapacaktýr. Bilgi, birikim hiç yok.
Kýlýçdaroðlu 11 seçim kaybetti. 12. Seçimi kazanabilir. Bunun þartlarý, Hdp'yi bu þekilde yanýnda tutmalý. Ama Iyi Partiyle de ittifakýn içinde kalmalý. Akþener'in son konuþmasýna bakmayýnýz, þayet 6'lý masayý þimdi daðýtsaydý ciddi oy kaybederdi. Fýrsatýný bekleyecek, Hdp'ye dayandýracak, pundunu bekleyecek. Seçimden sonraya, yani ilk turdan sonraya bile kalabilir. Ilk turda her parti kendi adayini cikarabilir.
Tayyip Aðam çok daha þanslý. Seçimi kaybettikten sonra bile CB olabilir. Fakat ben Tayyip Erdogan ile devam edilecegini hiç sanmýyorum.
Kim ne derse desin, belirleyici olan dýþ dinamik olacaktýr. Meral Akþener veya Hulusi Akar'dan biri CB olacaktir.
Bunun bir gostergesi olacak. Bir seçim kampanyasý sýrasýnda, referandum muydu þimdi hatýrlayamadým,Tayyip Agam:"Ben Sunniyim, Kilicdaroglu Alevi, Demirtaþ Zaza" diye propaganda yapmiþti. Ýþte bu çok tehlikeli bir söylemdi.
Tayyip Agam bunu bir daha yapmadý. O referandum olmak ya da olmamak seçimiydi. O seçimi kazanmak zorundaydi.
Þuanda da böyle bir söylemde bulunmuyor. Sayet bulunursa, secimi kazanmaya, bir donem daha CBligina gidiyor demektir. Bulunmazsa gitmeyecek demektir.
Bu dönemde en tehlikeli söylem budur. Tayyip Agam bunu yapmayacak ve adam gibi kenara çekilecektir.
Tayyip Agam memlekete faydasý olmuþ, bu memlekete çivi çakmýþ, çok deðerli bir liderdir.
Allah razý olsun...
Kýlýçdaroðlu'nun tek þansý bu konudur.Suriye ile Türkiye arasýndaki iliþkilerin normalleþtirilmesi konusunda görüþmeler devam etmiyor.
Türk devleti Suriye'deki en büyük engel.
- Faysal Mikdad | Suriye Dýþiþleri Bakaný
Madonnanin Zencisi🇺🇦🇰🇿🇹🇼🇰🇬
@madyaglizencisi
·
2s
10 puanlýk soru
HDP dedi ki “Biz 6’lý masanýn adayý kim olursa olsun destekleyeceðiz ama tek þartýmýz var. Pervin Buldan’ý Milli Savunma Bakaný yapacaksýnýz, baþka birþey istemiyoruz”.
6’lý masa bu teklifi kabul etmeli mi?
Haber Gündem
@haber_gndm
·
20d
ABD New York'ta Ermeni diasporasý Paþinyan'ýn konvoyunu protesto edip "hain" sloganlarý attý.
Gençleri kýsýr siyasetleri için çantada keklik görenlere en güzel cevabý siz (gençler) vereceksiniz.
— Cumhurbaþkaný Erdoðan
Yer Ýmleri