An itibariyle ülke genel olarak 3 iþ grubundan oluþuyor:
1. Kurye
2. Coin uzmaný
3. Siyasal iletiþim uzmaný
1 ve 2'nin çok olmasý kendi içinde sorunlu. Ama 3.nün bu kadar fazla olmasý çok fena (ve yorucu).
An itibariyle ülke genel olarak 3 iþ grubundan oluþuyor:
1. Kurye
2. Coin uzmaný
3. Siyasal iletiþim uzmaný
1 ve 2'nin çok olmasý kendi içinde sorunlu. Ama 3.nün bu kadar fazla olmasý çok fena (ve yorucu).
ülkücü ne ülkücüsü bilmem ama menfaat ülkücüleri her yerde dolu...
islamcý ne islamcýsý bilmem ayný þey onlar için de geçerli
kürtler zaten her daim hayal aleminde idiler ve bir türlü çýkamayacaklar
so ulusolcu mu ulusalcý mý belli olmadan belki de ayrýþmadan dengeyi bulamayacak...
benim gözümde þaft kaydý ve düzelmesi pek mümkün görünmüyor ama yanlýþ ittifaklar oluþmakta... asýl merak ettiðim ise mesela Perinçek ile Bahçeli ittifaký gibi nasýl bir arada bulunabilmekteler ve taraftarlarý hala nasýl uyanmaz ...
evet sn 101 için trafik kurallarýna uymayý kastetmiþtim...![]()
yataða yatýp ölüp gitmek ... insan gerçekten ölüp gitmek yerine hep yaþamak arzusuyla doludur... kendinizi iyi tahlil ediniz
bunlara yani mesleklere siyaset proflarýný ( gerek hayat gerek akademik anlamda) ekleyelim mi...
Aywaaa...!
Notlarým arasýnda bir þey buldum....
30.03.2021 tarihli....
Senin bir yazýn. Nerede yazmýþtýn? Bilmiyorum. Þimdi ne dersin?
Nomura, Credit Suisse AÐIR YARALI
Goldman HAFÝF YARALI
Morgan Stanley, UBS BELÝRSÝZ
Bir de senin alkolog da 30.03.2021'dedemiþ.Avrupa'da 3 banka batar, iþte o zaman MALA GÝRÝÞ ZAMANI 10 YIL...!
Çok yorgunum abi...yataða yatýp ölüp gitmek ... insan gerçekten ölüp gitmek yerine hep yaþamak arzusuyla doludur... kendinizi iyi tahlil ediniz
selamlar:
saygý deðer arkadaþým bu sanal alemmidir ne zýkkýmýn köküyse bunlarý takip etmekten vazgeç.
bunlarýn insana hiç bir faydasý olamadýðý gibi zararý anlatmakla bitmez.
bu kardeþane bir tavsiyedir karar sizindir..
Allah gencinden versin ölüyorum desen kimsenin umrunda deðildir.
bütün gün sanal alemde þu þunu demiþ,
bu bunu demiþ lüzumsuz ve gereksiz boþ yazýlarý okumak insanda zamanla unutkanlýk devamýnda Allah korusun hafýza kaybýna sebep olur.
insanlarýn çenesi bitmez.
Yer Ýmleri