Hiç bir þey anlamýyor ben...
Hiç bir þey anlamýyor ben...
Büyütecek bir þey yok... Karýncalar da hissediyor. Teyzemin muhabbet kuþu deprem öncesi çýldýrmýþ...kayýsý
@_kayisi_
Arkadaþlar büyük hissediyorum deprem olacak demedi demeyin
Yasin Akgeyik
@yasin__akgyk
·
8s
@_kayisi_
adlý kiþiye yanýt olarak
Yýlbaþýna kadar SASA kac olur ?Newton jk 🇦🇷
@MalatyaliNewton
·
18s
@_kayisi_
adlý kiþiye yanýt olarak
Allahin kitabin varsa kupon verirsin
Sindi kelimesi, Yunanlýlarýn Hindi ya da Hindu kelimesini söyleyiþ biçimidir. Yunanlýlar H'leri S gibi söylerler.Serbest Ferhan Sindî
@serbesttsindi
·
16s
Dünya Kürtlere borçlu, Kürtlerin ise kimseye borcu yoktur.
Kürtler tüm dünya yerine IÞÝD'e karþý savaþtý ve onu yendi.
O yüzden dünyanýn Kürtlere bir "devlet" borcu vardýr.
Yine Sufi kelimesinin kaynaðý da Yunanca hikmet anlamýna gelen ''sophia'' kelimesidir.
Sufiler de diðer Müslümanlar gibi ibadet ediyorlardý.
Hindistan menþeli, sonradan Müslümanlýðý kabul etmiþ bir kiþi, ........ es Sindi. Bu kiþiden sonra sufiler, klasik ibadet biçimlerini hýzla terk ettiler. Ýlk ismini hatýrlayamadým. Bulunabilir.
Abdullah ibni Sebe ise Yahudi dönmesidir. Hz.Osman ve Hz.Ali arasýndaki ithilafta rol oynamýþ ve bölünmeyi körüklemiþtir. ........ es Sindi'den çok önce.
Olabilir...Anjelika Akbar
@anjelikaakbar
·
10s
"Kahin" diye 40-50 sene önce ilan edilen bazý "dünyaca ünlü" isimler aslýnda uygulamaya konulmuþ uzun vadeli planlarý duyuran "proje-insanlardýr". Felaketler önceden duyuruluyor ki, insanlar o fikirlere alýþsýn, kaçýnýlmazmýþ diye kabul etsinler:/
Bilinç mühendisliði...
Ama insanýn kehanet özelliði vardýr. Bu özellik Nuh Tufaný sonrasý þeytanlaþtýrýldý. Tufan öncesi ise kurulan düzenin temel dinamiði kehanetti. Büyü ve menfaate dayandýrýlýnca düzen çöktü. Kýtalar okyanuslarýn altýnda kaldý.
Ýçinde yaþadýðýmýz saçma düzen ise bu korku ve travmanýn üzerine, sað kalanlar(sadece 10 bin kiþi sað kalabildi) tarafýndan bina edilmiþtir.
''Yalan ve korku Ýmparatorluðu...''
O da yýkýlýyor.
Yer Ýmleri